CONTACT

Primim de la cititori. Un adevărat monument al indolenței și mizeriei: ”Aici a fost odată semnalizarea pentru o cale ferată!”

- Actualitate -

Primim de la cititori. Un adevărat monument al indolenței și mizeriei: ”Aici a fost odată semnalizarea pentru o cale ferată!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine dezolantă, deznădăjduitoare prin gravitatea mesajului său, o imagine surprinsă pe Strada B.P. Hasdeu, din Câmpina, la fosta trecere la nivel cu calea ferată. Fosta... pentru că nu mai există calea ferată de ani buni.

În ciuda faptului că nu mai există calea ferată în acea zonă, semnalizarea care indica trecerea la nivel de calea ferată a rămas. Și nu numai că a rămas, dar arată oribil! Rugina se bate cu mizeria, care să iasă mai la suprafață, iar bălăriile completează aspectul jalnic. Deși este o zonă destul de intens circulată și mulți oameni cu funcții din Primărie trec zilnic în drumul lor dintre casă și serviciu. pare că nimeni nu are ochi să vadă această imagine tristă. Ce ar trebui să se întâmple ca cineva - dacă nu poate desființa cu totul această semnalizare - măcar să smulgă buruienile, care în curând vor acoperi semnalizarea?!
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


08 Mar 2024 19:28 1780 vizualizari


Comentarii






  • 11.03.2024 14:35 radu gheorghe Nu e singurul loc in care se intampla asta. Incepand cu Orizontului, apoi Ecaterina Teodoroiu, Calea Doftanei, Plevnei, peste tot exista cate o fosta cale ferata nefunctionala cu semne de restrictie si zeci, sute de tone de fier ingropate in pamant...
1691 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
1933 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3100 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3189 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV