CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Atleți de la zece cluburi din țară și-au anunțat participarea la Cupa Prahovei, competiție organizată sâmbătă, la Câmpina

- Sport -

Atleți de la zece cluburi din țară și-au anunțat participarea la Cupa Prahovei, competiție organizată sâmbătă, la Câmpina

Sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 9.30, la baza sportivă din incinta Căminului Petrol din Câmpina va avea loc Cupa 'Prahovei' la aruncări, competiţie organizată de CSS 'Constantin Istrati' Câmpina şi Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Prahova. Ediţia din acest an se va bucura de participarea a 10 cluburi din întreaga ţară şi va reuni cei mai buni sportivi (băieţi şi fete) la categoriile juniori I, II şi III, precum şi copii I.

De altfel, se intenţionează realizarea demersurilor necesare pentru includerea acestei competiţii în calendarul oficial al Federaţiei Române de Atletism. De asemenea, ediţia din acest an va aduce şi o premieră pentru sportul câmpinean - va fi pentru prima dată când la o competiţie sportivă desfăşurată la Câmpina va avea loc şi proba de aruncarea ciocanului, o probă extrem de spectaculoasă.
În afara probei de aruncarea ciocanului, care, practic, va deschide competiţia, la ora 9.30, la baza sportivă de la Căminul Petrol vor mai putea fi urmărite probele de aruncarea greutăţii (ora 10.30), aruncarea discului (ora 11.30), aruncarea suliţei (ora 12.30), apoi fiind programată festivitatea de premiere, în jurul orei 13.30. Organizatorii vor întocmi un clasament individual pe probe, feminin şi masculin, iar primele trei locuri din fiecare întrecere vor fi recompensate cu diplome, medalii şi echipament sportiv. De asemenea, se vor acorda două cupe şi diplome pentru cele mai bune performanţe din concurs, atât la feminin, cât şi la masculin.
După cum ne-a declarat antrenorul Nicolae Pavel, au confirmat participarea la competiție cluburile: CS Crişul Oradea, CS Ceahlăul Piatra Neamţ, LPS Roman, CS Viitorul Vaslui, CS Olimpia Bucureşti, CSS Buzău, CSS Adjud, CS Dinamo Bucureşti, CSS Târgovişte şi, bineînţeles, gazdele de la CSS 'Constantin Istrati' (video). Ca o recunoaştere a eforturilor coordonatorului clubului şcolar câmpinean, prof. Nicolae Pavel, la evenimentul sportiv de la Câmpina vor fi prezenţi George Megelea - primul atlet român care a obţinut o medalie la Jocurile Olimpice (bronz, la aruncarea suliţei, la Montreal 1976), Nicoleta Grasu - vicecampioană mondială la aruncarea discului (Canada, 2001), Dan Serafim - antrenor federal emerit, Adalbert Meheş - antrenor federal.
Aşadar, sâmbătă dimineaţă aveţi ocazia de a participa la singura competiţie sportivă de anvergură naţională găzduită de Câmpina în 2016, precum şi la primul concurs de aruncarea ciocanului în localitatea noastră.


18 Oct 2016 21:12 6748 vizualizari


Comentarii


3054 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1247 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1199 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
986 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV