CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Atleți de la zece cluburi din țară și-au anunțat participarea la Cupa Prahovei, competiție organizată sâmbătă, la Câmpina

- Sport -

Atleți de la zece cluburi din țară și-au anunțat participarea la Cupa Prahovei, competiție organizată sâmbătă, la Câmpina

Sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 9.30, la baza sportivă din incinta Căminului Petrol din Câmpina va avea loc Cupa 'Prahovei' la aruncări, competiţie organizată de CSS 'Constantin Istrati' Câmpina şi Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Prahova. Ediţia din acest an se va bucura de participarea a 10 cluburi din întreaga ţară şi va reuni cei mai buni sportivi (băieţi şi fete) la categoriile juniori I, II şi III, precum şi copii I.

De altfel, se intenţionează realizarea demersurilor necesare pentru includerea acestei competiţii în calendarul oficial al Federaţiei Române de Atletism. De asemenea, ediţia din acest an va aduce şi o premieră pentru sportul câmpinean - va fi pentru prima dată când la o competiţie sportivă desfăşurată la Câmpina va avea loc şi proba de aruncarea ciocanului, o probă extrem de spectaculoasă.
În afara probei de aruncarea ciocanului, care, practic, va deschide competiţia, la ora 9.30, la baza sportivă de la Căminul Petrol vor mai putea fi urmărite probele de aruncarea greutăţii (ora 10.30), aruncarea discului (ora 11.30), aruncarea suliţei (ora 12.30), apoi fiind programată festivitatea de premiere, în jurul orei 13.30. Organizatorii vor întocmi un clasament individual pe probe, feminin şi masculin, iar primele trei locuri din fiecare întrecere vor fi recompensate cu diplome, medalii şi echipament sportiv. De asemenea, se vor acorda două cupe şi diplome pentru cele mai bune performanţe din concurs, atât la feminin, cât şi la masculin.
După cum ne-a declarat antrenorul Nicolae Pavel, au confirmat participarea la competiție cluburile: CS Crişul Oradea, CS Ceahlăul Piatra Neamţ, LPS Roman, CS Viitorul Vaslui, CS Olimpia Bucureşti, CSS Buzău, CSS Adjud, CS Dinamo Bucureşti, CSS Târgovişte şi, bineînţeles, gazdele de la CSS 'Constantin Istrati' (video). Ca o recunoaştere a eforturilor coordonatorului clubului şcolar câmpinean, prof. Nicolae Pavel, la evenimentul sportiv de la Câmpina vor fi prezenţi George Megelea - primul atlet român care a obţinut o medalie la Jocurile Olimpice (bronz, la aruncarea suliţei, la Montreal 1976), Nicoleta Grasu - vicecampioană mondială la aruncarea discului (Canada, 2001), Dan Serafim - antrenor federal emerit, Adalbert Meheş - antrenor federal.
Aşadar, sâmbătă dimineaţă aveţi ocazia de a participa la singura competiţie sportivă de anvergură naţională găzduită de Câmpina în 2016, precum şi la primul concurs de aruncarea ciocanului în localitatea noastră.


18 Oct 2016 21:12 6759 vizualizari


Comentarii


235 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
423 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
327 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
765 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV