La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, s-au aprins luminițele pentru sărbători

Actualitate (Categoria articolului)

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, la Câmpina a fost aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă. Nu a fost organizată nicio ceremonie specială, așa cum se întâmpla de obicei, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

"Am dorit să evităm aglomerația. Ne-am fi dorit și noi să creăm un eveniment, să avem colindători, să vină lume multă, să ne bucurăm împreună de aprinderea iluminatului festiv, pentru că sunt sigur că luminițele Crăciunului sunt o bucurie pentru toată lumea, nu doar pentru cei mici. Dar există niște restricții pe care trebuie să le respectăm și de aceea am evitat organizarea unei ceremonii speciale. Sperăm să o putem face anul viitor. Totuși, le doresc câmpinenilor să se bucure de luminițele din oraș, de bradul ornamental și figurinele frumoase amplasate în Parcul Regele Mihai I și le doresc să întâmpine cu bine sărbătorile de iarnă", ne-a declarat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.
Luminile vor rămâne aprinse pe toată perioada sărbătorilor, până la începutul anului viitor, de 8 ianuarie, Ziua Câmpinei. Sunt și instalații achiziționate în anii anteriori, dar și instalații noi, închiriate anul acesta, în această categorie intrând și bradul și figurinele din centrul localității.

8853 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • mihai 26.12.2021 19:54 Foarte frumos discret, elegant si fara nuante din partea mea multumiri God bless Ccampina

Actualitate

2966 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.