CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

- Politică -

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

Primăria Câmpina a donat, în 2011, bisericii de pe Strada Orizontului un teren de 2.500 mp aflat pe Strada Petrolistului în vederea edificării unui centru social-cultural-filantropic destinat victimelor violenţei domestice şi bătrânilor săraci din parohie, care nu mai au pe nimeni. Întrucât scopul nu a fost atins, consider că este creștinește și de bun simț ca terenul să revină în patrimoniul Primăriei Câmpina și să fie scos la licitație pentru dezvoltarea de activități economice generatoare de locuri de munca și venituri la bugetul local. În următoarea ședința a Consiliulul Local Câmpina este pe ordinea de zi un nou proiect prin care se dorește donarea altor 2.500 mp tot Protoieriei Campina, pe Strada Buciumului pentru o altă edificare similară celei de mai sus. Având în vedere faptul că avem deja două experiențe care nu au fost finalizate de instituția mai sus menționată (socotesc inclusiv Capela Hernia) și ținând cont că în Câmpina nu avem multe terenuri disponibile, PMP nu este de acord cu o nouă aventură imobiliară și propune ca terenul să primească altă destinație care să genereze plus valoare pentru Câmpina, este punctul de vedere al lui Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina. 
În solicitarea făcută către administrația locală, părintele paroh Nicolae Radu menționează că terenul în cauză va fi utilizat pentru desfășurarea unor activități în aer liber, pentru tineri. Proiectul este inițiat de Comisia de Buget-Finanțe a Consiliului Local și se propune darea în folosință gratuită către Parohia Nașterea Maicii Domnului pe o perioadă de zece ani.


21 Feb 2023 10:37 2774 vizualizari


Comentarii


  • 07.04.2023 18:12 Adrian Haideti sa va spun de ce PMP alias Pitigoi nu vrea sa donarea unui teren catre Parohia “Nașterea Maicii Domnului” ca nu vrea ”STAPÂNUL” pentru ca intr-un timp nu prea indepartat vrea pentru el acel teren. Sa speram ca vremurile in care Campina era condusa de ”STAPÂN” au apus si nu vor rasari din nou prea curand.
  • 22.02.2023 07:26 Ion Nu sunt de acord cu donarea terenului. Susțin propunerea PMP.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
560 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
624 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1259 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1443 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV