CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost asfaltată parcarea de pe Strada IL Caragiale, pe locul fostului bazar din centrul Câmpinei

- Actualitate -

A fost asfaltată parcarea de pe Strada IL Caragiale, pe locul fostului bazar din centrul Câmpinei

Fără să fie păcăleală, în prima zi a lunii aprilie a fost asfaltat spațiul de pe Strada IL Caragiale, pe locul fostului bazar, unde urmează să fie amenajată o parcare.

Discuția privind o parcare pe locul fostului bazar de pe Strada IL Caragiale este mai veche, încă din mandatul trecut, dar ani de zile, după demolarea barăcilor, terenul a rămas într-o stare de (semi)părăsire. Urmează să se stabilească la nivelul administrației locale cine va administra parcarea, timp în care aceasta ar trebui să fie și marcată și indicată corespunzător. În funcție de acest marcaj vom putea ști câte locuri de parcare sunt exact, probabil în jur de câteva zeci.


01 Apr 2024 19:12 4489 vizualizari


Comentarii


  • 04.04.2024 00:39 Vasile Dacă rămâneau vreo 2 roabe de asfalt poate terminau și str Bobâlna, nu de altă dar am vazut ca nu le a ajuns asfaltul să termine.
  • 02.04.2024 19:11 diss Este un lucru normal cu care, cel mai probabil, administrația locală se va lăuda mult și bine.Ce se întămplă cu facturile de la Floricon care aproape s-au dublat în numai 2 luni??? La Cămpina este aceiași bătaie de joc ca în toată România! Politicienii se laudă că au înghețat prețurile iar facturile se măresc , foarte mult, în fiecare lună.Nu uitați să mergeți la vot, politicienii abia așteptă să vă mai tragă o țeapă.
  • 02.04.2024 08:38 Pantera neagră Cum cine o administrează? Nu trebuie răsplătită domna Papuc? Oameni suntem, nu?
  • 01.04.2024 21:53 Stan Magdalena Daca este adevărat,ce coincidenta ,tocmai acum când începe campania electorală !!!Daca ”punem botul ” meritam așa un primar !!!
  • 01.04.2024 19:40 Florea Constantin Acolo ar trebui o parcare cu 1 sau 2 nivel.parerea mea .
82 vizualizari 21 Jun 2024 07:59 Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse zilele trecute pe una dintre coastele dealului Muscel.

citeste mai mult
1234 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1395 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1683 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV