CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina continuă strângerea de semnături pentru campania "Fără penali în funcții publice". Sâmbătă, 28 iulie, la Ceas

- Actualitate -

La Câmpina continuă strângerea de semnături pentru campania

În acest week-end, în mai multe localități din Prahova au loc noi acțiuni de strângere de semnături de la cetățeni pentru campania "Fără penali în funcții publice". La Câmpina, acțiunea are loc sâmbătă, 28 iulie 2018, în pasajul de la ceas, între orele 15.30-20.00.

Vă reamintim că "Fără penali în funcții publice" este o inițiativă cetățenească, susținută de USR,  de modificare a Constituției României în sensul introducerii la Articolul 37 a unui alineat potrivit căruia "Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării."
La nivel național au fost strânse până ieri 405.539 de semnături. Pentru ca proiectul de modificare a Constituției să poată fi depus în Parlament, lista de susținători trebuie să conțină cel puțin 500.000 de semnături din 21 de județe. Campania va continua până la 20 august 2018, în aproape toată țara. 
În Prahova, sâmbătă vor fi strânse semnături la Câmpina și Ploiești, iar duminică - la Ploiești, Măneciu și Băicoi.


27 Jul 2018 19:20 3871 vizualizari


Comentarii


  • 28.07.2018 14:19 Ghiulas Lorban Pai toată treabă asta cu schimbarea constituției nu-și mai are rostul in contextul noului cod penal!!! De acum înainte toți hoții și infractorii or sa fie cetățeni curați că lacrima!!! Toți vor fura cat se poate de legal și fără consecințe!!? Uraaa, Trăiască Hoții Din Politică și noi să trăim să plătim impozite și taxe, că na, de unde sa fure și ei săracii!!!!!!
245 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
309 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1298 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV