CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina continuă strângerea de semnături pentru campania "Fără penali în funcții publice". Sâmbătă, 28 iulie, la Ceas

- Actualitate -

La Câmpina continuă strângerea de semnături pentru campania

În acest week-end, în mai multe localități din Prahova au loc noi acțiuni de strângere de semnături de la cetățeni pentru campania "Fără penali în funcții publice". La Câmpina, acțiunea are loc sâmbătă, 28 iulie 2018, în pasajul de la ceas, între orele 15.30-20.00.

Vă reamintim că "Fără penali în funcții publice" este o inițiativă cetățenească, susținută de USR,  de modificare a Constituției României în sensul introducerii la Articolul 37 a unui alineat potrivit căruia "Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării."
La nivel național au fost strânse până ieri 405.539 de semnături. Pentru ca proiectul de modificare a Constituției să poată fi depus în Parlament, lista de susținători trebuie să conțină cel puțin 500.000 de semnături din 21 de județe. Campania va continua până la 20 august 2018, în aproape toată țara. 
În Prahova, sâmbătă vor fi strânse semnături la Câmpina și Ploiești, iar duminică - la Ploiești, Măneciu și Băicoi.


27 Jul 2018 19:20 3858 vizualizari


Comentarii


  • 28.07.2018 14:19 Ghiulas Lorban Pai toată treabă asta cu schimbarea constituției nu-și mai are rostul in contextul noului cod penal!!! De acum înainte toți hoții și infractorii or sa fie cetățeni curați că lacrima!!! Toți vor fura cat se poate de legal și fără consecințe!!? Uraaa, Trăiască Hoții Din Politică și noi să trăim să plătim impozite și taxe, că na, de unde sa fure și ei săracii!!!!!!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
891 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
861 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
518 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
902 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV