CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Camionul - școală, așteptat de patru ani, a ajuns la Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina

- Actualitate -

Camionul - școală, așteptat de patru ani, a ajuns la Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina

De câteva zile, în curtea Liceului Tehnologic Mecanic din Câmpina se află un camion nou-nouţ. Este camionul - școală aşteptat de mai bine de patru ani de conducerea liceului şi care va fi folosit pentru desfăşurarea orelor de practică ale elevilor.

Liceul Tehnologic Mecanic are nevoie de acest camion deoarece programa şcolară prevede, pentru şcoala profesională din cadrul instituției, un modul de conducere autovehicul de 60 de ore (30 de ore conducere autoturism şi 30 de ore conducere autocamion). De asemenea, în programa pentru liceu se prevede un modul de exploatare tehnică a mijloacelor de transport. Practic, acestea nu se puteau realiza pentru că Liceul Tehnologic Mecanic nu dispunea de un astfel de autocamion și nici nu avea posibilitatea financiară să-l achiziționeze, având în vedere costurile ridicate. Demersurile conducerii liceului au început în urmă cu mai bine de patru ani, la nivel de inspectorat, la nivel de minister, apoi chiar la Secretariatul General al Guvernului. Cererea liceului câmpinean a ajuns şi în discuţia Parlamentului, după o interpelare a deputatului Virgil Guran, acesta cerând Ministerului Educației dotarea Liceului Mecanic cu un camion de la una dintre instituțiile centrale subordonate. Ministerul nu a dat, însă, curs acestei solicitări.
În cele din urmă, soluţia a venit de la administraţia locală. În luna iunie a acestui an, la o rectificare bugetară, Consiliul Local Câmpina a aprobat alocarea sumei de 189.000 lei pentru achiziţionarea unui camion nou, de 7,5 tone, pentru Liceul Tehnologic Mecanic.
Acum, camionul a sosit, iar directorul liceului, Vasile Androne, ne-a declarat că 'în aproximativ trei săptămâni va fi finalizată documentaţia pentru a se putea obţine certificatul de agreare de la ARR, pentru ca pe acest camion să se poată realiza ore de instruire auto. Este un lucru bun, pe care ni-l dorim de mai mulţi ani şi de care vor beneficia numai în acest an peste 70 de elevi'. (video)


18 Nov 2016 09:51 6687 vizualizari


Comentarii


  • 18.11.2016 21:30 Nedelcu Alexandru Sunt absolvent al scolii profesionale al acestei scoli, promotia 2004, vroiam sa va felicit pentru noua achizitie a unui camion, vreau sa va spun ca eu am luat permisul BE CE intr-o alta institutie, caci la aceasta scoala nu avea Remorca (poate nici acum nu are) dar comentariul il dau in special sa il felicit pe Domnul Director Profesor Androne Vasile pentru avansarea obtinuta! Multa sanatate si longevitate in activitate!
994 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1115 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1298 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1014 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV