Participare record a sportivilor de la Moto Club Lido Câmpina la etapa de la Moreni a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

De foarte multă vreme nu s-a mai întâmplat ca un club de motocros din Câmpina să fie prezent la o etapă a Campionatului Național de Motocros cu un număr atât de mare de sportivi, așa cum s-a întâmplat în week-end cu Moto Club Lido Câmpina, care a fost prezent la etapa de la Moreni cu nu mai puțin de opt sportivi.

Astfel, clubul condus de fostul mare campion național și balcanic la motocros Cătălin Duță, în prezent, președinte al Comisiei de Motocros din cadrul federației de specialitate și vicepreședinte al federației, a reușit o performanță ca în vremurile bune ale motocrosului câmpinean. Opt sportivi la o competiție arată că la acest club există o preocupare pentru păstrarea acestei frumoase tradiții sportive a Câmpinei.
Iată și rezultatele sportivilor de la  MC Lido Câmpina prezenți la Moreni, pe traseul de pe dealul Sângeriș:
- Sebastian Strechioiu, locul 2, categoria veterani;
- Adrian Badea, locul 3, categoria veterani;
- Marcel Vișoiu, locul 4, categoria veterani;
- Bogdan Diaconu, locul 4, categoria amatori;
- Constantin Fota, locul 8, categoria amatori;
- Mihai Alexandru, locul 19, categoria amatori;
- Eduard Badea (fiul lui Adrian Badea), locul 8, categoria 85cmc, la prima sa cursă;
- Alin Pandele, locul 6, categoria MX2, juniori, după o manșă secundă desfășurată pe o ploaie torențială.

2208 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1711 vizualizari
28 iul. 2021 22:52

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.

2277 vizualizari
28 iul. 2021 19:40

Câmpina va găzdui Trofeul ”Silva” și Cupa ”Seva” la orientare sportivă

În perioada 13-15 august, Clubul Sportiv OK Silva Câmpina va organiza ediția a III-a a concursului de orientare sportivă - Trofeul ”Silva”, dar și Cupa ”Silva”.

Alte stiri recente

1575 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

3151 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.