Participare record a sportivilor de la Moto Club Lido Câmpina la etapa de la Moreni a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

De foarte multă vreme nu s-a mai întâmplat ca un club de motocros din Câmpina să fie prezent la o etapă a Campionatului Național de Motocros cu un număr atât de mare de sportivi, așa cum s-a întâmplat în week-end cu Moto Club Lido Câmpina, care a fost prezent la etapa de la Moreni cu nu mai puțin de opt sportivi.

Astfel, clubul condus de fostul mare campion național și balcanic la motocros Cătălin Duță, în prezent, președinte al Comisiei de Motocros din cadrul federației de specialitate și vicepreședinte al federației, a reușit o performanță ca în vremurile bune ale motocrosului câmpinean. Opt sportivi la o competiție arată că la acest club există o preocupare pentru păstrarea acestei frumoase tradiții sportive a Câmpinei.
Iată și rezultatele sportivilor de la  MC Lido Câmpina prezenți la Moreni, pe traseul de pe dealul Sângeriș:
- Sebastian Strechioiu, locul 2, categoria veterani;
- Adrian Badea, locul 3, categoria veterani;
- Marcel Vișoiu, locul 4, categoria veterani;
- Bogdan Diaconu, locul 4, categoria amatori;
- Constantin Fota, locul 8, categoria amatori;
- Mihai Alexandru, locul 19, categoria amatori;
- Eduard Badea (fiul lui Adrian Badea), locul 8, categoria 85cmc, la prima sa cursă;
- Alin Pandele, locul 6, categoria MX2, juniori, după o manșă secundă desfășurată pe o ploaie torențială.

3580 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

763 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1598 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

304 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

434 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.