CS Câmpina, rezultate foarte bune în prima parte a turneului final al Campionatului Național de Handbal Juniori IV

Sport (Categoria articolului)

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina participă în aceste zile la turneul final al Campionatului Național pentru Junioare IV, turneu care se desfășoară la Timișoara.

Fetele pregătite de Daniel Vasile au avut o evoluție foarte bună în grupă, rezultatele obținute permițând echipei câmpinene să se califice pentru partea a doua a turneului final, acolo unde se va stabili ierarhia finală la nivel național.
Iată rezultatele din grupe:
CSC Moșnița Nouă (Timiș) - CS Câmpina 29-29 (12-10, 7-13, 10-6)
CSS1 Constanța - CS Câmpina 22-28 (5-9, 10-9, 7-10)
CS Câmpina - Transilvania Brașov 14-33 (6-9, 7-14, 1-10)
În urma acestor rezultatele, CS Câmpina s-a calificat pentru faza a doua a turneului final, fiind repartizată în grupa secundară 2. În această grupă deja au disputat primele două meciuri:
Sporting Ghimbav - CS Câmpina 24-28 (5-7, 9-13, 10-8)
CS Câmpina - CSS1 Constanța 25-25 (9-5, 9-10, 7-10)
Următorul joc al acestei grupe este programat sâmbătă, 4 iunie, ora 11.30: CS Câmpina - ACS OK Sport Onești
În funcție de rezultat, sâmbătă după-amiază, fetele de la CS Câmpina vor mai avea programat un joc, după care duminică dimineață vor fi ultimele partide, care vor stabili ierarhia finală la nivel național.
De la Timișoara, antrenorul echipei de handbal feminin a CS Câmpina, Daniel Vasile, ne-a declarat: ”Am disputat până acum cinci partide, în care am înregistrat două victorii, două remize și o înfrângere. Fetele merită felicitate pentru efortul depus până acum, dar mai avem încă alte trei partide, iar la final, sperăm într-o clasare în primele zece echipe la nivel național la categoria juniori IV, ceea ce ar fi o performanță fantastică pentru handbalul câmpinean”.

3804 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

698 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1577 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

167 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

307 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.