CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un copac căzut a lăsat fără energie electrică sute de oameni din Valea Doftanei

- Actualitate -

Un copac căzut a lăsat fără energie electrică sute de oameni din Valea Doftanei

UPDATE - În timpul nopții, tot din cauza copacilor căzuți peste liniile de tensiune, au rămas fără curent electric și locuitorii din satul Tătaru (din comuna cu același nume). În total, 961 de consumatori din cele două localități (Valea Doftanei și Tătaru) nu beneficiau de alimentare cu energie electrică la ora 6.00, în această dimineață.

Vremea capricioasă face deja primele probleme autorităților, dar și cetățenilor. La Valea Doftanei, un copac căzut peste firele de tensiune a lăsat, luni seara, sute de oameni fără curent electric.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, 425 de consumatori din satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, au rămas fără energie electrică.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)


27 Dec 2021 22:28 3545 vizualizari



Comentarii






  • 29.12.2021 17:22 Rammstein Am impresia ca aici în localitatea asta se întâmplă fenomene bizare....o trupă de omuleți în albastru încearcă de ceva timp să bage cablurile de curent electric în țevile de gaz metan si canalizare!!..este o premieră mondială, unic în lume ca într-o singură grevă să ai toate utilitățile!!..după ce-au măcelărit o întrega zonă, acum la sfârșit de an au început cu distrugerea trotuarelor !! . Oare nu vede nimeni de la primărie?...nu-i urmărește ce fac acești omuleți?... Culmea azi adusese o cabană de la polul nord să o planteze într-o groapă plina de apă..macarie,basculante, pikamere, bai fraților a înnebunit lupul... Chiar nu-i urmăresc nimeni?.. Efectiv au distrus totul,nu ne mai trebuie teroriști...îi avem pe ăștia...oare cât a fost vara de mare si toamna nu puteau face aceste lucrări?. Dl primar a văzut cum arată toate mățăraile după ce-au schimbat stâlpii?..
466 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2549 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2663 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV