Un copac căzut a lăsat fără energie electrică sute de oameni din Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În timpul nopții, tot din cauza copacilor căzuți peste liniile de tensiune, au rămas fără curent electric și locuitorii din satul Tătaru (din comuna cu același nume). În total, 961 de consumatori din cele două localități (Valea Doftanei și Tătaru) nu beneficiau de alimentare cu energie electrică la ora 6.00, în această dimineață.

Vremea capricioasă face deja primele probleme autorităților, dar și cetățenilor. La Valea Doftanei, un copac căzut peste firele de tensiune a lăsat, luni seara, sute de oameni fără curent electric.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, 425 de consumatori din satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, au rămas fără energie electrică.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3330 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 29.12.2021 17:22 Am impresia ca aici în localitatea asta se întâmplă fenomene bizare....o trupă de omuleți în albastru încearcă de ceva timp să bage cablurile de curent electric în țevile de gaz metan si canalizare!!..este o premieră mondială, unic în lume ca într-o singură grevă să ai toate utilitățile!!..după ce-au măcelărit o întrega zonă, acum la sfârșit de an au început cu distrugerea trotuarelor !! . Oare nu vede nimeni de la primărie?...nu-i urmărește ce fac acești omuleți?... Culmea azi adusese o cabană de la polul nord să o planteze într-o groapă plina de apă..macarie,basculante, pikamere, bai fraților a înnebunit lupul... Chiar nu-i urmăresc nimeni?.. Efectiv au distrus totul,nu ne mai trebuie teroriști...îi avem pe ăștia...oare cât a fost vara de mare si toamna nu puteau face aceste lucrări?. Dl primar a văzut cum arată toate mățăraile după ce-au schimbat stâlpii?..

Actualitate

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1604 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.