Mentorise Elite Team Câmpina, medalii la Campionatul Național de ciclism

Sport (Categoria articolului)

În perioada 23-26 iunie, la Izvorul Mureșului a avut loc Campionatul Național de ciclism, la start aliniindu-se și Mentorise Elite Team Câmpina, singura echipă de ciclism din Câmpina prezentă la un asemenea nivel competițional, fondată și condusă de Cristian Piciu.

Cicliștii câmpineni au avut o evoluție foarte bună, obținând mai multe medalii. Au fost două probe, contratimp și fond. La contratimp – 37km, a câștigat câmpineanul Ioan Dobrin, categoria under 23 (tineret). Iustin Vaidian a sosit pe locul 4, la aceeași categorie. La fond, 170km, șase tururi de circuit: Denis Piciu – locul 2, Iustin Vaidian – locul 3, la under 23, iar la categoria Elite, Leonard Barbu – locul 4, după ce s-a aflat în evadare încă din startul probei.
Echipa completă a clubului câmpinean este formată din Ioan Dobrin, Denis Piciu, Ștefan Drăgoiu, Călin Mihăilescu, Iustin Vaidian - la under 23, iar la Elite - Leonard Barbu, Andrei Cojanu, Bogdan Coman.
Mentorise Elite Team va participa la Turul Sibiului (2-6 iulie), competiție internațională, la startul căreia se vor alinia și șase echipe de World Tour. Echipa câmpineană pentru acest tur este formată din Denis Piciu, Ioan Dobrin, Ștefan Drăgoiu, Iustin Vaidian, Andrei Cojanu, Leonard Barbu. Denis Piciu și Ioan Dobrin sunt convocați apoi la lotul național pentru Campionatele Europene. În programul cicliștilor câmpineni mai sunt și Turul Ținutului Secuiesc, Turul Bulgariei și Turul României.

2151 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.