CONTACT

Loredana Apreutese, câmpineanca din Top 50 al celor mai influente femei din România, realizat de Forbes

- Actualitate -

Loredana Apreutese, câmpineanca din Top 50 al celor mai influente femei din România, realizat de Forbes

Loredana Apreutese, managerul general al companiei de transport de marfă International Alexander și vicepreședinte al International Alexander Holding, a fost inclusă de Revista Forbes în Topul 50 al celor mai influente femei din România, ediția 2023.

International Alexander Holding este un grup de transport cu capital 100% românesc, fondat în 2003 de antreprenorul arădean Simion Ioan Apreutese. Specializat, în principal, în transport rutier internațional de marfă, grupul a înregistrat în 2021 afaceri estimate la mai bine de 200 de milioane de euro. Cea mai mare companie din grup este International Alexander, care a depășit pragul de 100 de milioane de euro.
Loredana Apreutese s-a născut la Câmpina, aici a crescut, a absolvit Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", pentru ca apoi să urmeze Facultatea de Drept, iar mai departe să-și construiască o carieră de excepție. La numai 37 de ani, Loredana Apreutese este una dintre cele mai puternice femei din business-ul românesc, cu o experiență de peste 15 ani în management privat, atât la nivel național, cât și internațional.
Loredana Apreutese crede că drumul spre succes este diferenţiat de alegeri la momentul potrivit, alături de oameni potriviţi şi alături de care simţi că poţi construi pe termen lung. "Concentraţi-vă pe pregătire adecvată, aveţi disciplină şi ambiţie şi fiţi pregătiţi de sacrificii şi de reinventare permanentă! Lucrurile cu adevărat importante se construiesc în echipă, se bazează pe încredere și respect. Și eu cred cu tărie că, înainte de orice, suntem oameni și avem capacitatea de a ne dezvolta într-un mediu antreprenorial fără gen. Și mai cred că trebuie să respectăm întotdeauna munca oamenilor din jurul nostru, iar bunul simț este primordial în relațiile dintre noi", ne declara Loredana Apreutese într-un interviu din urmă cu aproape doi ani.


04 May 2023 08:10 5190 vizualizari


Comentarii






2891 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3221 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4217 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3617 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV