La Șotrile și Filipeștii de Pădure, doi tineri au fost reținuți de poliție pentru infracțiuni rutiere grave

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - La propunerea polițiștilor, și cel de-al doilea bărbat a primit mandat de arestare preventivă de 30 de zile din partea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. 
În acest week-end, polițiștii câmpineni au avut serios de lucru în domeniul rutier, înregistrându-se mai multe cazuri de infracțiuni la regimul rutier. Poate două dintre cele mai grave sunt cazurile a doi doi bărbați sub 35 de ani, care au fost reținuți 24 de ore pentru infracțiuni rutiere grave.

Astfel, la Filipeștii de Pădure a fost reținut un bărbat care a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism neînmatriculat. Bărbatul nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost reținut pentru 24 de ore, iar instanța a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Un alt tânăr, de această dată din Șotrile, a fost depistat în trafic la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără a avea permis de conducere. A fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului în cursul zilei de luni, cu propunerea măsurii de arestare preventivă.

(Foto cu caracter ilustativ)

3700 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4678 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5121 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

522 vizualizari
15 aug. 2020 10:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 15 august

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1819 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

1 comentarii

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.