La Câmpina, Strada Plevnei a fost închisă de la intersecția cu Strada Vasile Alecsandri

Actualitate (Categoria articolului)

De zilele acestea, Strada Plevnei din municipiul Câmpina a fost închisă și pe tronsonul cuprins între intersecțiile străzile Vasile Alecsandri și Ion Câmpineanu.

Vă reamintim că în ultima lună, Strada Plevnei a fost închisă pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Pictor Nicolae Grigorescu și Ion Câmpineanu, unde s-a lucrat la consolidarea infrastructurii rutiere afectate de alunecările de teren. Este vorba de realizarea lucrărilor de consolidare a infrastructurii rutiere afectate de alunecările de teren, pentru care a fost finalizată licitația în decembrie 2022, aceasta fiind câștigată de două firme din Breaza: Sorchiv Gaz și Dragokad Geometry, aceasta din urmă pentru partea de proiectare. Valoarea contractului este de 2.365.940 lei fără TVA.  Pe tronsul închis acum din Strada Plevnei se va interveni pe o lungime de 550 metri, unde s-a reactivat fenomenul de tasare, ceea ce a afectat calea rutieră prin fisuri, crăpături, dar și o tasare care, în zona scărilor care fac legătura cu Strada Mărășești, ajunge până la 50 centimetri.
Întreaga lucrare, inclusiv pe Strada Pictior Nicolae Grigorescu, ar trebui finalizată până la data de 14 august 2023, dar termenul poate fi prelungit în funcție de condițiile meteorologice și de realizarea lucrărilor la standardele de calitate în vigoare.

2571 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

516 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

581 vizualizari
02 dec. 2023 19:42

Garda de Mediu, APM și Apele Române, sesizate în urma articolului nostru privind dezastrul ecologic de pe râul Doftana

2 comentarii

În baza unor informații și fotografii transmise de cititori ai Câmpinatv.ro, am scris recent despre dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana, unde tone de deșeuri rezultate din decopertarea unor străzi au fost descărcate din mai multe basculate. Au fost aduse aici, pe albia râului Doftana, criblură, pietriș, bolovani, resturi de asfalt care ar putea conține substanțe periculoase pentru mediu. În urma articolului nostru, au fost sesizate instituțiile cu atribuții în domeniul protecției mediului.

Alte stiri recente

455 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

380 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.