La Câmpina, Strada Plevnei a fost închisă de la intersecția cu Strada Vasile Alecsandri

Actualitate (Categoria articolului)

De zilele acestea, Strada Plevnei din municipiul Câmpina a fost închisă și pe tronsonul cuprins între intersecțiile străzile Vasile Alecsandri și Ion Câmpineanu.

Vă reamintim că în ultima lună, Strada Plevnei a fost închisă pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Pictor Nicolae Grigorescu și Ion Câmpineanu, unde s-a lucrat la consolidarea infrastructurii rutiere afectate de alunecările de teren. Este vorba de realizarea lucrărilor de consolidare a infrastructurii rutiere afectate de alunecările de teren, pentru care a fost finalizată licitația în decembrie 2022, aceasta fiind câștigată de două firme din Breaza: Sorchiv Gaz și Dragokad Geometry, aceasta din urmă pentru partea de proiectare. Valoarea contractului este de 2.365.940 lei fără TVA.  Pe tronsul închis acum din Strada Plevnei se va interveni pe o lungime de 550 metri, unde s-a reactivat fenomenul de tasare, ceea ce a afectat calea rutieră prin fisuri, crăpături, dar și o tasare care, în zona scărilor care fac legătura cu Strada Mărășești, ajunge până la 50 centimetri.
Întreaga lucrare, inclusiv pe Strada Pictior Nicolae Grigorescu, ar trebui finalizată până la data de 14 august 2023, dar termenul poate fi prelungit în funcție de condițiile meteorologice și de realizarea lucrărilor la standardele de calitate în vigoare.

2245 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1876 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1619 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.