Consiliul Local Câmpina a votat refuzul de a revoca hotărârile privind pasajul subteran. Surpriza de la votul consilierilor

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina de vinerim, 18 august, primarul Alin Moldoveanu a solicitat includerea pe ordinea de zi a unui punct privind aprobarea răspunsului administrației locale la plângerea prealabilă a unui număr de 53 de cetățeni pentru revocarea celor patru hotărâri legate de pasajul subteran.

Răspunsul administrației locale a fost că nu vor fi revocate cele patru hotărâri ale Consiliului Local - privind aprobarea Plaznului Urbanistic Zonal pentru zona centrală, a indicatorilor tehnico-economici pentru pasajul subteran, pentru regenerarea urbană și asocierea cu Consiliul Județean Prahova pentru finanțarea acestora - pentru că sunt considerate legal adoptate, din aceleași motive formulate în întâmpinarea la solicitarea acelorași 53 cetățeni de suspendare a acestor acte administrative, solicitare respinsă de o primă instanță.
Surpriza a venit la vot, atunci când s-au abținut Marius Anghelescu și Bogdan Ene (PMP), Liviu Davidescu (ProRomânia) și Liviu Dumitrache (USR), dar a votat în favoarea adoptării acestui răspuns, spre surprinderea tuturor celor prezenți, celălalt consilier PMP, Aron Sabo. De asemenea, mai menționăm că au lipsit de la această ședință cei teri consilieri PSD - Livia Lupu, Andrei Duran, Horațiu Zăgan, toți anunțând că sunt în concediu de odihnă, și Adina Gârbăcică (USR), care a anunțat că are probleme medicale. Oricum, față de precedentele ședințe, măcar de această dată și-au anunțat și motivat absența, ceea ce - iată! -  nu este deloc greu.

5018 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 19.08.2023 11:49 Groapa ”mântuirii cămpinenilor” va merge înainte, este ordin de zi pe ”unitate” iar la partid ”ordinul se execută nu se discută”. De la justiție nu avem absolut nicio speranță, doar știm cu cine avem de-a face, consilierii habar nu au ce înseamnă o asemenea lucrare și vin la ședințe doar pentru a-și încasa banii iar cămpinenii dacă nu se trezesc la următoarele alegeri locale vor avea o mare, mare surpriză.Iar ”surpriza” asta va dura vreo 7-8 ani și le va distruge atăt orașul căt și sănătatea și mai ales nervii.Momentan administrația asta, cea mai slabă ever, este pe cai mari să sperăm că nu va mai rămâne mult timp la conducere ,altfel Cămpina, care și așa este într-o cădere liberă, se va transforma într-un imens , inutil și mai ales costisitor șantier.
  • gheorghe radu 21.08.2023 09:21 Putem rezolva la vot, dar ce partide sunt antiaberatie? Vom vota acele partide care se opun acestei mizerii dar sa spuna explicit acest lucru...

Actualitate

0 vizualizari
23 feb. 2024 19:57

Conductă de apă ciuruită, pe Strada Sondei, din Câmpina, acolo unde se schimbă rețeaua de canalizare

De câteva săptămâni se lucrează la schimbarea rețelei de canalizare pe Strada Sondei, din Câmpina, în cadrul unui proiect mai amplu derulat de compania HidroPahova.

153 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

818 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

340 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.