CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consiliul Local Câmpina a votat refuzul de a revoca hotărârile privind pasajul subteran. Surpriza de la votul consilierilor

- Actualitate -

Consiliul Local Câmpina a votat refuzul de a revoca hotărârile privind pasajul subteran. Surpriza de la votul consilierilor

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina de vinerim, 18 august, primarul Alin Moldoveanu a solicitat includerea pe ordinea de zi a unui punct privind aprobarea răspunsului administrației locale la plângerea prealabilă a unui număr de 53 de cetățeni pentru revocarea celor patru hotărâri legate de pasajul subteran.

Răspunsul administrației locale a fost că nu vor fi revocate cele patru hotărâri ale Consiliului Local - privind aprobarea Plaznului Urbanistic Zonal pentru zona centrală, a indicatorilor tehnico-economici pentru pasajul subteran, pentru regenerarea urbană și asocierea cu Consiliul Județean Prahova pentru finanțarea acestora - pentru că sunt considerate legal adoptate, din aceleași motive formulate în întâmpinarea la solicitarea acelorași 53 cetățeni de suspendare a acestor acte administrative, solicitare respinsă de o primă instanță.
Surpriza a venit la vot, atunci când s-au abținut Marius Anghelescu și Bogdan Ene (PMP), Liviu Davidescu (ProRomânia) și Liviu Dumitrache (USR), dar a votat în favoarea adoptării acestui răspuns, spre surprinderea tuturor celor prezenți, celălalt consilier PMP, Aron Sabo. De asemenea, mai menționăm că au lipsit de la această ședință cei teri consilieri PSD - Livia Lupu, Andrei Duran, Horațiu Zăgan, toți anunțând că sunt în concediu de odihnă, și Adina Gârbăcică (USR), care a anunțat că are probleme medicale. Oricum, față de precedentele ședințe, măcar de această dată și-au anunțat și motivat absența, ceea ce - iată! -  nu este deloc greu.


19 Aug 2023 09:07 5078 vizualizari


Comentarii






  • 21.08.2023 09:21 gheorghe radu Putem rezolva la vot, dar ce partide sunt antiaberatie? Vom vota acele partide care se opun acestei mizerii dar sa spuna explicit acest lucru...
  • 19.08.2023 11:49 diss Groapa ”mântuirii cămpinenilor” va merge înainte, este ordin de zi pe ”unitate” iar la partid ”ordinul se execută nu se discută”. De la justiție nu avem absolut nicio speranță, doar știm cu cine avem de-a face, consilierii habar nu au ce înseamnă o asemenea lucrare și vin la ședințe doar pentru a-și încasa banii iar cămpinenii dacă nu se trezesc la următoarele alegeri locale vor avea o mare, mare surpriză.Iar ”surpriza” asta va dura vreo 7-8 ani și le va distruge atăt orașul căt și sănătatea și mai ales nervii.Momentan administrația asta, cea mai slabă ever, este pe cai mari să sperăm că nu va mai rămâne mult timp la conducere ,altfel Cămpina, care și așa este într-o cădere liberă, se va transforma într-un imens , inutil și mai ales costisitor șantier.
83 vizualizari 13 May 2024 19:23 Amenzi de peste 164.000 lei în ultimele trei zile, aplicate de polițiști pe șosesele din Prahova

Amenzi de peste 164.000 lei în ultimele trei zile, aplicate de polițiști pe șosesele din Prahova

Poliția a avut de lucru în week-end, în urma acțiunilor desfășurate pe șosesele din Prahova, inclusiv la Câmpina, fiind aplicate peste 300 sancțiuni contravenționale, însumând 164.5000 lei, și fiind ridicate în vederea suspendării 49 permise de conducere.

citeste mai mult
965 vizualizari 12 May 2024 21:10 Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Înaintea începerii campaniei electorale, Birourile Electorale de Circumscripție au emis hotărâri prin care au rămas definitive candidaturile la funcțiile de primar și consilier local pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
2032 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1759 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV