Karpatia Horse Show revine la Florești cu un program de excepție, pe 23-25 septembrie 2022

Eveniment (Categoria articolului)

După doi ani de restricții din cauza pandemiei de coronavirus, unul dintre cele mai așteptate evenimente de echitație - Karpatia Horse Show - revine, anunțându-se un program de excepție. Ediția din acest an, a șaptea, va avea loc în perioada 23-25 septembrie pe Domenul Cantacuzino, din comuna Florești.

La acest eveniment eveniment internațional de echitație, așa cum spuneam, organizatorii au pregătit momente de excepție.
Astfel, vineri, după program, participanții se pot relaxa în Grădina Domeniului, unde vor fi întâmpinați cu dresaj princiar, ca mai apoi muzica să-și împartă magia. Concertul din fața Micului Trianon va începe la apus și va lăsa loc proiecțiilor pe fațada Palatului.
Sâmbătă se eliberează dinamismul curselor de cross country pe întreg domeniul, iar obstacolele naturale vor fi puncte de atracție prin sărituri ecvestre ambițioase. Tot sâmbătă va avea loc proba de maraton susținută de mari maeștri ai atelajelor. Esența acestei zile va fi adrenalină pură prin dialogul de cross și maraton de atelaje. Ziua va continua în compania unui vechi camarad de arme: scrima. Organizatorii își doresc să extindă ziua de sâmbătă printr-un program susținut de un dj set în zona de gourmet food.
Duminică, ultima zi a evenimentului, este ziua exuberanței și a imaginarului, marcând finalul concursului complet prin proba clasică de showjumping / sărituri peste obstacole. Nu în ultimul rând, maeștrii atelajelor vor face o demonstrație de duel cu patru cai în proba de maraton și conuri, cu trecerea amețitoare prin riviera din pădure. Tot în ultima zi programul va cuprinde numeroase alte demonstrații ecvestre pe întreg domeniul, prilej pentru socializare și admirație pentru lifestyle-ul ecvestru.
De asemenea, organizatorii anunță că până pe 4 septembrie se pot achiziționa bilete cu un discount de până la 70% pentru toată experiența de trei zile pe Domeniul Cantacuzino din Florești.

2548 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3351 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2039 vizualizari
08 mar. 2023 21:54

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

1 comentarii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Alte stiri recente

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.