Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

Eveniment (Categoria articolului)

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

Câmpinenii de toate vârstele sunt așteptați sâmbăta aceasta, între orele 10:00 – 19:00, să se bucure de o zi relaxantă în Parcul Soceram, să discute cu antreprenorii locali și să participe la diverse demonstrații și ateliere unice.
Irina Chira, fondatoarea Iri’s FoTo Studio, le va prezenta participanților pasionați de fotografie cum să captureze momente autentice și instantanee reușite, în cadrul atelierului „Arta fotografiei”, care va începe la ora 13:00. Elena Paraschiv, instructor de Pilates, îi invită pe iubitorii de mișcare să i se alăture începând cu ora 15:00 și să participe la atelierul „Pilates pentru sănătatea coloanei”. Intrarea la eveniment și participarea la ateliere sunt gratuite.
Organizatorii au pregătit diverse jocuri interactive pentru întreaga familie, selfie zone și photo booth, dar și două concerte live. Astfel, pe scena Festivalului Afacerilor Locale vor urca incepand cu ora 16.15, trupele The Jazzy Jo Experience, și  VOX. Reprezentanții Sun City Radio, partenerul media al evenimentului, vor menține atmosfera de festival, în timp ce un DJ îi va încânta pe vizitatori cu selecții muzicale variate și energice.
25 de firme locale din diverse domenii și-au anunțat prezența la Festivalul Afacerilor Locale: Animalux, Art Pilates, Axer Rulote, BRB Home, CHG Bioagro International Production, Credyram Consult, CyberProject, Dabov, DayByDay, ETU Oil&Gas, Eventive, Happy Carpet Câmpina, Inbox Solution, Irina Chira Foto, Lezalin – Ciufărici, NutriFit Câmpina, Orthocare Medical Vet, Peisart Garden Design, Pyter Auto GR, Racometal Creativ, Ruris, Sofprest Protect Security, Soon Instasol, Teknica Legno, The Best Arhitect Creativ.
Acest eveniment își propune să aducă împreună comunitatea locală și micile afaceri din oraș, oferind vizitatorilor o șansă unică de a afla mai multe despre antreprenorii din Câmpina și de a-i susține.
Asociația Câmpina Curată, organizatorul evenimentului, are ca scop susținerea comunității locale prin dezvoltarea și derularea de programe și proiecte care să vina în sprijinul locuitorilor și al agenților economici din Câmpina. Această organizație nonprofit, neguvernamentală a fost fondată în anul 2010 și dorește să continue să acționeze către o comunitate puternică, unită și generoasă.

3431 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1066 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1253 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

565 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

663 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.