Alin Moldoveanu și-a început, oficial, noul mandat de primar al comunei Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În același timp cu ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina a avut loc și ședința festivă de constituire a noului Consiliu Local de la Poiana Câmpina. Aici lucrurile sunt foarte clare și foarte simple. PNL are primar, viceprimar și 13 consilieri, ceilalți doi consilieri locali fiind de la PSD.

După constituirea Consiliului Local și depunerea jurământului de către consilieri, a venit rândul primarului Alin Moldoveanu (PNL) să fie validat oficial în funcție și să depună jurământul. Alin Moldoveanu a câștigat fără drept de apel un nou mandat de primar cu 82,87% din voturi. "Am nevoie de susținerea Consiliului Local, așa cum am nevoie de susținerea tuturor cetățenilor pentru că avem în față un mandat greu. Vor fi patru ani mai dificili, cu foarte multe proiecte de valori mari, cu mult peste capacitatea financiară a bugetului local, proiecte pentru care vreau și trebuie să obținem fonduri extrabugetare. Sunt lucrări foarte importante pentru comună, lucrări de infrastructură, de refacere a covorului asfaltic, dar și de introducere a canalizării în toată comuna", a afirmat Alin Moldoveanu după învestirea în funcție. 
Viceprimar al comunei a fost ales Sergiu Constanda, cel care a deținut această funcție și în mandatul trecut. 
Iată componența Consiliului Local Poiana Câmpina:
PNL: Sergiu Constanda, Ionuț Goran, Elena Secară, Laurențiu Achim, Romeo Tuțică, Sebastian Iordache, Bogdan Ghimbaș, Gabriela Georgeta Nistor, Bogdan Irimioiu, Mihai Nițescu, Ana Nedelcu, Aurelian Pătrănoiu și Constantin Andreiu.
PSD: Bogdan Oprea și Gheorghe Constantin Toma.

9378 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • oprea 26.06.2016 13:34 Nedumerire: pe lista in fata dl Andreiu era Simion Gh Viorel?primarul si vicele au drept de vot?

Actualitate

99 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

244 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

668 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1562 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.