Comisarul șef Gheorghe Vlăsceanu este cercetat de ANI pentru avere nejustificată

Actualitate (Categoria articolului)

Fostul adjunct al Poliției Municipale Câmpina, Gheorghe Vlăsceanu, în prezent șeful Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, este cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru avere nejustificată. Potrivit ANI, există o diferență de 352.414 lei între veniturile realizate de Gheorghe Vlăsceanu și averea existentă.

'Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 352.414 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 15 martie 2002 - 31 decembrie 2012, de către Gheorghe Vlăsceanu. În cauză, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești în vederea începerii acțiunilor de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Gheorghe Vlăsceanu', se menționează în comunicatul remis de Agenția Națională de Integritate. 
Gheorghe Vlăsceanu a fost adjunctul comandantului Poliției Municipale Câmpina până în iunie 2013, când a devenit șef la SAS, mai întâi interimar, iar apoi, prin concurs, a ocupat definitiv postul.

8378 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un mascat 30.06.2016 11:16 Averea lui Vasii când va fi verificata? Sau la el e totul în regula?

Actualitate

4282 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3225 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

170 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

173 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).