Vor fi reluate lucrările de reabilitare termică a blocurilor de pe Bulevardul Carol I din Câmpina, situate între intersecțiile cu Sondei și Maramureș

Actualitate (Categoria articolului)

Exact în urmă cu un an, în luna mai 2020, începeau lucrările de reabilitare termică a primelor două blocuri dintr-o serie de șapte, situate pe Bulevardul Carol I, pe partea dreaptă pe sensul de urcare, între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș. Începutul a fost cu ghinion, firma executantă abandonând practic lucrările după numai două luni și lăsând în urmă o grămadă de probleme. 

Lucrurile au fost remediate ulterior, după care s-a așternut liniștea... Până zilele trecute, când au apărut din nou schele la blocul 1B, situat la nr. 6. Reprezentanții Primăriei Câmpina ne-au confirmat că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru un nou bloc dintre cele șapte, termenul de execuție fiind de trei luni.
Lucrările sunt realizate de firma Just Civil Engineering SRL Ploiești, cea care a câștigat licitația organizată de Primăria Câmpina în primăvara anului 2020. Valoarea totală a contractului pentru cele șapte blocuri este de 3.569.133 lei fără TVA, lucrările fiind finanțate parțial de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltării și parțial de la bugetul local.

2659 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gabriel Poenaru 14.05.2021 17:40 Eroare! Exact blocul 1B, de pe strada Victoriei, cel din mijloc, nu este inclus în programul de reabilitare termică. Dacă chiar se dorește o cheltuială corectă a banilor publici sau europeni, de ce blocurile din jur sunt incluse in program si exact cel din mijloc nu este?! Oare ptr că celelalte blocuri din jur au vedere la strada principală și edilii se pot lăuda că fac și ei cate ceva la vedere, sau cum? Că nu înțelegem! Un articol sau o intervenție pe tema asta ar fi destul de interesant/ă . Adică am 12 copii si am hotărât să le d-au de mâncare doar la 11, că al 12-lea, e chiar în mijloc și nu-l vede nimeni? Serios?
  • Ups 16.05.2021 13:05 Sa speram că nu vom avea aceeași dezamăgire și același gust amar după ,,finalizarea lucrărilor ,,ca la blocul neterminat anul trecut
  • Ionita Gheorghe 18.05.2021 04:30 Aceiași treabă ca la primul bloc, ieri au venit cei de la primărie le-am arătat nemulțumirile dar eu cred ca nu vor să vadă.

Actualitate

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2476 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5370 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.