Dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina: ”Nu avem niciun pacient cu test pozitiv la clostridium”

Actualitate (Categoria articolului)

După apariția în spațiul public a unor informații conform cărora în Spitalul Municipal Câmpina s-ar afla zeci de copii și adulți cu simptome determinate de consumarea apei infestate cu Clostridium, managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, a postat pe pagina de Facebook a instituției următorul comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

”În momentul de față, duminică, 15 august, ora 16.00, la Spitalul Municipal Câmpina niciunul dintre pacienții internați nu are test pozitiv la clostridium, urmare a faptului că niciunul dintre pacienții internați nu prezintă simptome specifice consumului de apă infestată cu această bacterie. Facem precizarea că Spitalul Municipal Câmpina deține teste pentru depistarea acestui tip de bacterie, avem un laborator care funcționează 24 de ore din 24 și rezultatul unui astfel de test îl avem în aproximativ zece minute”.

3643 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cornel 16.08.2021 04:33 si daca maine vor muri alti oameni ca gasesc motiv sa carantineze spitalul si oamenii nu au cum sa se trateze.se numeste genocid.fiecare este pe pielea lui.ar trebui desfiintat hidro si sa plateasca cei care conduc aceasta firma si cei din consiliul de administratie.ar trebui sa fie masiv dati in judecata sau macar 500 de abonati sa nu plateasca facturile ca ei sa nu isi mai ia salariile alea grase de bugetari
  • Marian 16.08.2021 08:55 „În momentul de față, duminică, 15 august, ora 16.00..” ok, am înțeles. Dar până duminică, 15 august, câte persoane s-au prezentat la spital cu simptome specifice? Faptul că la un moment dat, zi/oră, nu sunt persoane INTERNATE, nu înseamnă că nu au fost cazuri. Eu vreau să fiu informat corect.

Actualitate

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

Alte stiri recente

507 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

2045 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.