Dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina: ”Nu avem niciun pacient cu test pozitiv la clostridium”

Actualitate (Categoria articolului)

După apariția în spațiul public a unor informații conform cărora în Spitalul Municipal Câmpina s-ar afla zeci de copii și adulți cu simptome determinate de consumarea apei infestate cu Clostridium, managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, a postat pe pagina de Facebook a instituției următorul comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

”În momentul de față, duminică, 15 august, ora 16.00, la Spitalul Municipal Câmpina niciunul dintre pacienții internați nu are test pozitiv la clostridium, urmare a faptului că niciunul dintre pacienții internați nu prezintă simptome specifice consumului de apă infestată cu această bacterie. Facem precizarea că Spitalul Municipal Câmpina deține teste pentru depistarea acestui tip de bacterie, avem un laborator care funcționează 24 de ore din 24 și rezultatul unui astfel de test îl avem în aproximativ zece minute”.

3451 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cornel 16.08.2021 04:33 si daca maine vor muri alti oameni ca gasesc motiv sa carantineze spitalul si oamenii nu au cum sa se trateze.se numeste genocid.fiecare este pe pielea lui.ar trebui desfiintat hidro si sa plateasca cei care conduc aceasta firma si cei din consiliul de administratie.ar trebui sa fie masiv dati in judecata sau macar 500 de abonati sa nu plateasca facturile ca ei sa nu isi mai ia salariile alea grase de bugetari
  • Marian 16.08.2021 08:55 „În momentul de față, duminică, 15 august, ora 16.00..” ok, am înțeles. Dar până duminică, 15 august, câte persoane s-au prezentat la spital cu simptome specifice? Faptul că la un moment dat, zi/oră, nu sunt persoane INTERNATE, nu înseamnă că nu au fost cazuri. Eu vreau să fiu informat corect.

Actualitate

926 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1174 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

410 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

3994 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.