CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina organizează o dezbatere publică înaintea aprobării noilor tarife pentru salubritate

- Actualitate -

Primăria Câmpina organizează o dezbatere publică înaintea aprobării noilor tarife pentru salubritate

UPDATE - Proiectul de hotărâre de pe site-ul Primăriei Câmpina include unele greșeli. Tarifele corecte le găsiți în articolul nostru.

În ședința din luna ianuarie 2020 a Consiliului Local Câmpina va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru salubritate și, conform procedurilor legale, proiectul va fi supus mai întâi unei dezbateri publice, programată la sediul Primăriei pentru data de 22 ianuarie anul viitor.

Salubritatea în general și necesitatea colectării selective a deșeurilor menajare, în special, au fost principalele puncte de discuții în a doua parte a anului care se încheie, administrația locală dovedindu-și incapacitatea de a gestiona eficient această situație. Reamintim că, după ce s-a așteptat o soluție de la ADI Deșeuri, în luna august au fost aprobate noile tarife diferențiate în funcție de colectarea selectivă și colectarea amestecată a deșeurilor menajare, pentru ca ulterior, în două rânduri, noile tarife să fie suspendate.
Astfel, în momentul de față, la Câmpina populația plătește un preț unic pentru salubritate de 12,36 lei/persoană/lună. Noile tarife ar urma să fie de 14,98 lei/persoană/lună, pentru cei care colectează selectiv și 19,33 lei/persoană/lună pentru cei care nu colectează selectiv, în toate situațiile fiind vorba de tarife care includ TVA, adică tariful pe care fiecare abonat îl va plăti efectiv. 
Conform notei de fundamentare depusă la Consiliul Local Câmpina de către operatorul de salubritate, societatea Floricon Salub SRL Câmpina, noile tarife au la bază creșterea tarifelor la Stația de Tratate Mecano-Biologică de la Ploiești și la Stația de Sortare, dar și creșterile prețurilor la combustibili, materialele și consumabilele pentru dotările tehnice și creșterea salariului minim brut de la 1 ianuarie 2020 cu 7,2%.
Primăria Câmpina îi anunță pe cei interesați că până pe 9 ianuarie 2020 pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, iar oricine poate participa la dezbaterea propriu-zisă, programată pentru miercuri, 22 ianuarie 2020, de la ora 12.00, la sediul Primăriei Câmpina.


21 Dec 2019 09:48 3771 vizualizari


Comentarii






504 vizualizari 12 May 2024 21:10 Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Înaintea începerii campaniei electorale, Biroruile Electoral au dat hotărâri prin care au rămas definitive candidaturile la funcțiile de primar și consilier local pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1836 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1731 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2596 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV