CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpinenii sunt invitați miercuri, 20 decembrie, ora 15.30, la Grădinița nr. 9, la un târg caritabil de Crăciun

- Social -

Câmpinenii sunt invitați miercuri, 20 decembrie, ora 15.30, la Grădinița nr. 9, la un târg caritabil de Crăciun

Miercuri, 20 decembrie, de la ora 15.30, la Grădinița nr. 9 din Strada Rahovei, va avea loc un târg caritabil de Crăciun - ”Dar din suflet de copil”. Banii strânși vor fi donați copiilor cu dizabilități ai Centrului ”Sf. Filofteia”. Pot participa la târgul caritabil și persoane din afara grădiniței, persoane care doresc să ajute, să contribuie cu cât doresc sau pot în beneficiul copiilor de la centrul de zi.

Anul trecut, la prima ediție a târgului caritabil de la Grădinița nr. 9, banii strânși (peste 8.500 lei) au fost donați unei fetițe, Sofia, cu mari probleme de sănătate. Anul acesta, banii vor fi oferiți Centrului de zi pentru copii cu dizabilități din cadrul Complexului de Servicii Comunitare "Sfânta Filofteia" Câmpina.
Câmpinenii sunt invitați cu mic cu mare să participe la acest târg care va avea loc în curtea grădiniței și unde oricine poate veni să contribuie la bucuria unor copii de Crăciun.


19 Dec 2023 18:37 2202 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2519 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
1040 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
327 vizualizari 14 Jun 2024 23:08 Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Proiectul s-a intitulat "Our Future Home", adică "Viitorul nostru cămin", și s-a desfășurat pe platforma eTwinning, cu participarea unor unități de învățământ și cadre didactice din cinci țări: România, Turcia, Lituania, Bulgaria și Grecia.

citeste mai mult
1049 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV