CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina se face în continuare că nu știe pentru ce a primit microbuzul de la Guvern

- Actualitate -

Primăria Câmpina se face în continuare că nu știe pentru ce a primit microbuzul de la Guvern

Primăria Câmpina are un talent deosebit de a-și da cu stângu-n dreptul. Uneori aproape că nu ne vine să credem ce situații penibile poate genera această instituție. La mai bine de un an de la primirea microbuzului achiziționat de Guvern pentru clubul sportiv școlar, an în care sportivii câmpineni nu au beneficiat de această mașină, Primăria ne informează că, la 5 septembrie 2016, a trimis o adresă Ministerului Dezvoltării Regionale prin care cere, atenție, să se precizeze scopul exact pentru care a fost cumpărat microbuzul.

La începutul lunii august a acestui an scriam despre microbuzul dat de Guvern Primăriei Câmpina pentru a fi utilizat de sportivii singurului club sportiv școlar din municipiu - CSS 'Constantin Istrati'. Microbuzul a fost primit în iunie 2015, dar sportivii nu au beneficiat nici măcar o dată de acest autovehicul pe care îl puteți vedea în curtea Primăriei Câmpina și care a fost folosit exclusiv de această instituție în diverse scopuri. 
La întrebările noastre legate de acest microbuz, la jumătatea lunii august Primăria Câmpina ne-a transmis un răspuns incredibil: instituția a avut nevoie de aproape un an pentru a școlariza un manager de transport și doi șoferi și pentru a obține licența necesară mașinii. Iar microbuzul nu a fost dat sportivilor pentru că aceștia nu l-au solicitat. Am considerat ridicole aceste explicații, mai ales că știam foarte bine care este adevărul, motiv pentru care ne-am adresat Prefecturii Prahova, dar și Guvernului României. Pentru că lucrurile nu pot rămâne așa. Microbuzul trebuie să fie folosit de copiii de la CSS 'Constantin Istrati' de vreme ce pentru ei a fost cumpărat. 

Ei bine, ieri am primit de la Primăria Câmpina o nouă adresă (asta, ca urmare a intervenției Prefecturii), iar această adresă este absolut incredibilă. 'Direcția Juridică din cadrul Primăriei Câmpina, prin adresa nr.22383/5.09.2016 către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a solicitat acestuia să ne precizeze scopul exact al utilizării microbuzului Ford Transit 16+1, transmis fără plată în patrimoniul unității administrativ-teritoriale Municipiul Câmpina', se scrie în adresa Primăriei, document pe care îl puteți vedea integral. Adică, la un an și trei luni de la primirea microbuzului, Primăria Câmpina nu știe pentru ce i-a fost dat? Păi atunci cum l-a folosit, în ce bază? De fapt, noi credem că se face că nu știe și se face de râs în același timp.
Am fost din nou cu un pas înaintea reprezentanților Primăriei, pentru că, în urma sesizărilor noastre, Ministerul Dezvoltării Regionale ne-a transmis deja răspuns. Un răspuns care demonstrează că tot ce am scris până acum este corect. Așa că, vă informăm pe dvs., cititorii noștri, dar în același timp informăm și Primăria Câmpina: microbuzul este pentru Clubul Sportiv Școlar 'Constantin Istrati', iar Primăria este obligată să respecte prevederile legale și să respecte destinația acestui autovehicul. Puteți vedea integral răspunsul primit de la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Citiți și: Microbuzul dat de Guvern singurului club sportiv școlar din Câmpina stă de un an la Primărie


24 Sep 2016 12:35 6132 vizualizari


Comentarii


  • 26.09.2016 20:53 Valy Am citit de doua ori raspunsul din partea primariei si nu imi vine sa cred! Cata nesimtire! Asta este o sfidare la adresa bunului simt! In tarile civilizate, daca un primar facea o asemenea prostie si dadea asemenea raspuns, iesea lumea in strada si il forta sa plece acasa! La noi... DNA-ul ala ce face, doarme, nu vede nenoricirile astea?!
  • 25.09.2016 10:48 Aurica Dar cand a folosit acest microbuz pentru deplasarile delegatiilor din Moldova si Macedonia pe la Sinaia si pe unde or mai fi fost, nu stia la ce poate fi folosit microbuzul?! Dar in duminica alegerilor, atunci cand microbuzul a circulatde la o sectie la alta ducand pachete cu mancare si ce-o mai fi fost nevoie oamenilor din sectii, nici atunci nu stia?! Tiseanu chiar ne-o fi crezand prosti pe toti?! Tisene, nu suntem tata prosti! Si am o veste proasta rau pentru tine: nici aia de la DNA nu sunt prosti!
  • 24.09.2016 13:19 florin gosu Clar e o eroare,adica primarul care este se joaca cu focul ori de prea multa munca a luat-o pe campii si ii trebuie o recreere la 114,sus pe deal.Cand ati afirmat ca se lucreaza greu(colaborare cu Primaria) n-am crezut.Sportivii de la Petrol sunt prea tineri si nu l-au sprijinit pe primar,atunci de ce sa le intoarca favorul.Poate se sesizeaza si DNA ca are ce gasi si pe cine si la Campina...trebuie scormonit
234 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
293 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1262 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1769 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV