Candidații Mișcării Populare la primăriile din Prahova, prezentați oficial de președintele organizației județene

Politică (Categoria articolului)

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi la Ploiești, președintele Mișcării Populare Prahova, Cătălina Bozianu, a prezentat o parte dintre candidații acestui partid la funcția de primar. Printre ei s-a aflat și Adrian Pițigoi, candidatul MP la Primăria Câmpina. 

De altfel, Adrian Pițigoi este primul reprezentant al unui partid politic, care și-a anunțat candidatura la funcția de primar al Câmpinei. Și a făcut asta la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, când a fost ales președinte al Organizației Municipale a Mișcării Populare, iar candidatura sa a fost printre primele validate de Consiliul Executiv Național al partidului. 
Ioan Adrian Pițigoi (acesta este numele complet) are 37 de ani, a absolvit Facultatea de Marketing și Economia Serviciilor și este coordonator de operare în cadrul companiei ButanGas România. Este la al doilea mandat de consilier local și a declarat că principalul său obiectiv îl reprezintă creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene având în vedere că ne aflăm în fața ultimului val de finanțare europeană.
La conferința de presă de astăzi au mai fost prezenți Tiberius Iordache - candidat la Primăria Băicoi, Marius Cristi Popa - candidat la Primăria Comarnic și Constantin Sorin Mateescu - candidat la Primăria Urlați. Precizăm că președintele MP Prahova, Cătălina Bozianu, candidează la funcția de primar al municipiului Ploiești. 

7244 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 04.03.2016 08:38 Hai să fim serioși! Oferta pentru primăria Câmpina este slabă. Pițigoi de la PMP - o mare dezamăgire pentru tineret, doar tupeu și lipsă de respect; Ioniță de la ALDE - poate va scote voturile familiei sale și pe cel a fetelor de la coafor; Cândea de la PSD - secera și ciocanul îi curg prin vene; UNPR - lipsă candidat; Tiseanu de la PNL - 20 de ani de primărie, 8 vice și 12 primar, plictisit și fără viziune. Uraaaaa, am înfrânt!
  • Coman 04.03.2016 13:55 Pițigoi e un băiat deștept, cu un discurs mai altfel decât al celorlalți candidați anuntați pana acum. Chiar are șanse, iar dacă se va reveni la varianta cu doua tururi, cred ca are prima șansa! Bafta, Ionuț!
  • dan 05.03.2016 09:49 Normal că are un altfel de discurs, pentru că a rămas cu el de la PP-DD. Tot acolo a rămas și nivelul .....

Politică

3113 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

1 comentarii

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

2567 vizualizari
24 dec. 2020 19:38

Comunicat de presă din partea Partidului Verde Prahova cu privire la ședința din 23 decembrie a Consiliului Local Câmpina

2 comentarii

După scandalul din ședința de miercuri, 23 decembrie 2020, a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia nu a putut fi ales viceprimarul Câmpinei, mai mulți consilieri părăsind sala, am primit la redacție un comunicat din partea lui Cezar Grama, președintele Partidului Verde Prahova.

Alte stiri recente

634 vizualizari
22 ian. 2021 17:04

Accident în Câmpina. Patru mașini implicate, două garduri afectate, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital

Pe Strada Constantin Stere din Câmpina a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, un accident rutier destul de grav, în care au fost implicate patru autoturisme, au fost avariate două garduri, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital.

1806 vizualizari
22 ian. 2021 12:08

Proiect legislativ pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul municipiului

La începutul lunii decembrie 2020, Primăria Câmpina a transmis o adresă Parlamentului României prin care își exprima dorința de a prelua terenurile pe care se află calea ferată din interiorul municipiului având în vedere faptul că aceasta a fost scoasă din uz de mai mulți ani. Pe 12 ianuarie 2021, la Biroul Permanent al Senatului a fost depus un proiect de lege, inițiat de senatorul prahovean Laura Fulgeanu Moagher, privind transmiterea terenului respectiv din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Transporturilor, prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina.