Candidații Mișcării Populare la primăriile din Prahova, prezentați oficial de președintele organizației județene

Politică (Categoria articolului)

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi la Ploiești, președintele Mișcării Populare Prahova, Cătălina Bozianu, a prezentat o parte dintre candidații acestui partid la funcția de primar. Printre ei s-a aflat și Adrian Pițigoi, candidatul MP la Primăria Câmpina. 

De altfel, Adrian Pițigoi este primul reprezentant al unui partid politic, care și-a anunțat candidatura la funcția de primar al Câmpinei. Și a făcut asta la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, când a fost ales președinte al Organizației Municipale a Mișcării Populare, iar candidatura sa a fost printre primele validate de Consiliul Executiv Național al partidului. 
Ioan Adrian Pițigoi (acesta este numele complet) are 37 de ani, a absolvit Facultatea de Marketing și Economia Serviciilor și este coordonator de operare în cadrul companiei ButanGas România. Este la al doilea mandat de consilier local și a declarat că principalul său obiectiv îl reprezintă creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene având în vedere că ne aflăm în fața ultimului val de finanțare europeană.
La conferința de presă de astăzi au mai fost prezenți Tiberius Iordache - candidat la Primăria Băicoi, Marius Cristi Popa - candidat la Primăria Comarnic și Constantin Sorin Mateescu - candidat la Primăria Urlați. Precizăm că președintele MP Prahova, Cătălina Bozianu, candidează la funcția de primar al municipiului Ploiești. 

7580 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 04.03.2016 08:38 Hai să fim serioși! Oferta pentru primăria Câmpina este slabă. Pițigoi de la PMP - o mare dezamăgire pentru tineret, doar tupeu și lipsă de respect; Ioniță de la ALDE - poate va scote voturile familiei sale și pe cel a fetelor de la coafor; Cândea de la PSD - secera și ciocanul îi curg prin vene; UNPR - lipsă candidat; Tiseanu de la PNL - 20 de ani de primărie, 8 vice și 12 primar, plictisit și fără viziune. Uraaaaa, am înfrânt!
  • Coman 04.03.2016 13:55 Pițigoi e un băiat deștept, cu un discurs mai altfel decât al celorlalți candidați anuntați pana acum. Chiar are șanse, iar dacă se va reveni la varianta cu doua tururi, cred ca are prima șansa! Bafta, Ionuț!
  • dan 05.03.2016 09:49 Normal că are un altfel de discurs, pentru că a rămas cu el de la PP-DD. Tot acolo a rămas și nivelul .....

Politică

2063 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2202 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.