Candidații Mișcării Populare la primăriile din Prahova, prezentați oficial de președintele organizației județene

Politică (Categoria articolului)

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi la Ploiești, președintele Mișcării Populare Prahova, Cătălina Bozianu, a prezentat o parte dintre candidații acestui partid la funcția de primar. Printre ei s-a aflat și Adrian Pițigoi, candidatul MP la Primăria Câmpina. 

De altfel, Adrian Pițigoi este primul reprezentant al unui partid politic, care și-a anunțat candidatura la funcția de primar al Câmpinei. Și a făcut asta la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, când a fost ales președinte al Organizației Municipale a Mișcării Populare, iar candidatura sa a fost printre primele validate de Consiliul Executiv Național al partidului. 
Ioan Adrian Pițigoi (acesta este numele complet) are 37 de ani, a absolvit Facultatea de Marketing și Economia Serviciilor și este coordonator de operare în cadrul companiei ButanGas România. Este la al doilea mandat de consilier local și a declarat că principalul său obiectiv îl reprezintă creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene având în vedere că ne aflăm în fața ultimului val de finanțare europeană.
La conferința de presă de astăzi au mai fost prezenți Tiberius Iordache - candidat la Primăria Băicoi, Marius Cristi Popa - candidat la Primăria Comarnic și Constantin Sorin Mateescu - candidat la Primăria Urlați. Precizăm că președintele MP Prahova, Cătălina Bozianu, candidează la funcția de primar al municipiului Ploiești. 

7428 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 04.03.2016 08:38 Hai să fim serioși! Oferta pentru primăria Câmpina este slabă. Pițigoi de la PMP - o mare dezamăgire pentru tineret, doar tupeu și lipsă de respect; Ioniță de la ALDE - poate va scote voturile familiei sale și pe cel a fetelor de la coafor; Cândea de la PSD - secera și ciocanul îi curg prin vene; UNPR - lipsă candidat; Tiseanu de la PNL - 20 de ani de primărie, 8 vice și 12 primar, plictisit și fără viziune. Uraaaaa, am înfrânt!
  • Coman 04.03.2016 13:55 Pițigoi e un băiat deștept, cu un discurs mai altfel decât al celorlalți candidați anuntați pana acum. Chiar are șanse, iar dacă se va reveni la varianta cu doua tururi, cred ca are prima șansa! Bafta, Ionuț!
  • dan 05.03.2016 09:49 Normal că are un altfel de discurs, pentru că a rămas cu el de la PP-DD. Tot acolo a rămas și nivelul .....

Politică

2546 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2553 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.