PNL a stabilit lista de candidați pentru Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Când spunem PNL ne referim la președintele organizației locale, Horia Tiseanu, care a avut putere absolută de decizie în privința listei de candidați. Așa s-a decis la centru, ca acolo unde partidul are primar în exercițiu, acesta să stabilească ordinea pe lista pentru Consiliul Local. Tiseanu va candida pentru al patrulea mandat de primar al Câmpinei, iar de pe lista întocmită de el nu lipsesc surprizele. Mai ales pentru cunoscători.

Iată lista completă pe care Horia Tiseanu a transmis-o organizației județene. Precizăm că nu e nevoie de vreo validare din partea liderilor de la județ sau din partea vreunui organism de conducere din PNL. 
1. Horia Tiseanu
2. Dragomir Enache
3. Marian Nistor
4. Marian Dulă
5. Bianca Baltac
6. Florin Frățilă
7. Monica Clinciu
8. Rodica Papuc
9. Elena Albu
10. Corina Topală
11. Viorel Bondoc
12. Bogdan Cord
13. Lucian Cercel
14. Dan Nica
15. Andrei Manea
16. Gheorghe Sandu
17. Daniel Telegescu
18. Liviu Briciu
19. Gena Preda
20. Adrian Dochia
21. Doru Trifan
22. Laura Perian
23. Crina Popescu
24. Alexandru Necula

O listă interesantă, am spune noi, chiar dacă, pe alocuri, pare complet lipsită de logică. Ne gândim, totuși, că Horia Tiseanu a avut motivele sale când i-a pus pe unii colegi de partid pe o anumită poziție, pe alții i-a coborât mai jos, iar pe alții i-a trimis, practic, acasă. Ne abținem deocamdată de la orice alt comentariu pe marginea acestei liste pe care am obținut-o în exclusivitate și nu de la primarul Câmpinei. Vom mai avea ocazia să aprofundăm subiectul pe măsură ce se apropie campania electorală și alegerile locale. O singură precizare - nu ar fi exclus ca lista să mai sufere unele modificări până va fi depusă la Biroul Electoral. Nu se știe niciodată... 

12788 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ANDY 25.02.2016 15:31 Pare ok lista lor, salut prezenta pe lista a domnului doctor Nica, chiar daca nu este pe un fruntas. Se pare ca PNL ul s-a mai saturat de atatia colonei, ceea ce e un semn bun, au inteles din cererile noastre, a campinenilor, ca mai trebuie schimbat cate ceva.
  • DanielaA. 25.02.2016 16:42 Oameni precum Adrian Dochia, dr Nica sau Liviu Briciu in a doua jumatate a listei? Sa ai asemenea oameni in partid si sa-ti bati joc de ei in halul asta? In locul lor as renunta de tot decat sa ma vad spre coada listei si sa vad in fata mea niste neica nimeni promivati cine stie pe ce criterii !!! Nu ma refer la toti cei din fata dar sunt acolo unii care nu au ce cauta aici. Sunt foarte dezamagita de ce a ajuns adevaratul PNL !!!
  • dan simpatizant pmp 25.02.2016 18:16 Conteaza pana la Fratila inclusiv..care va fi viceprimar .Ma mir cum Teo Tiseanu nu e pe lista,cum a aparut Topala si Perianu si altii mai de soi nu mai sunt,cum de a incaput ziaristul de Necula pe lista in schimb lipseste Ioan Musat
  • Gigi 25.02.2016 22:39 Cum de lipseste Teo, cel mai vajnic reprezentant al tinerei generatii de politruci?! I-a aranjat taticu' un loc la Consiliul Judetean?
  • dan 26.02.2016 06:29 Fostul PDL este majoritar în lista asta.
  • Sebi 26.02.2016 08:00 Fratila locul 6!!!! Pai omul asta a adus numai deservicii partidului, are o imagine catastrofala, face numai prostii, supara pe toata lumea, dar cu toate astea Tiseanu il pune pe locul asta!!! Toti stim de gainariile lui Fratila si cum traieste el exclusiv din traficul de influenta pe care il face folosindu-se de functia sa! Si Tiseanu stie! SI cu toate astea... foarte interesant! Cu ce l-o fi avand la mana Fratila pe Tiseanu, pentru ca aici nu poate fi vorba decat de ceva tipic celor doi: santaj si escrocherie! Domnule Tiseanu, cu lista asta nu iei 3 consilieri locali!
  • Lucian 26.02.2016 08:01 Stati linistiti ca tot DNA va face lista finala, nu Tiseanu!
  • Tudor 26.02.2016 08:50 Ca un vechi cunoscator al politicii locale, cititor si comentator fidel al dvs imi permit sa analizez putin lista asta pe care recunosc ca nu o inteleg in totalitate; cred ca Tiseanu si*a batut joc de multe persoane mai ales de liberalii vechi dar si de unii de*ai lui. Nu inteleg ce cauta pe lista Marian Nistor care e in proces cu ANI ptr incompatibilitate si nici dra Baltac consiliera primarului. Daca iese consilier local e tot in incompatibilitate si va trebui sa renunte la o functie. Florin Fratila inaintea unor oameni de caliotate maxima ca dna Clinciu, Bogdan Cord, dl Nica, Ad Dochia chiar nu inteleg cum e posibil asa ceva; la experienta primarului sa umilesti asemenea oameni nici nu stiu cam sa cataloghez gestul. Dl Dula cu tot respectul poate era timpul sa se retraga si sa lase locul unor oameni mai tineri. Pe Corina Topala nu o cunosc nici nu am auzit de ea dar nu gasesc nicio justificare la pozitia 10 inaintea unor oameni ca dl Dochia si altii. Liviu Briciu pe 18, se poate? Mai bine nu*l pui deloc decat sa*l umilesti in halul asta. Cred ca Tiseanu a gresit mult si va plati pentru greselile astea.

Politică

47 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

119 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

Alte stiri recente

61 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

1403 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.