CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Aron Sabo a trecut la PSD, partid care va avea cinci consilieri locali

- Politică -

Aron Sabo a trecut la PSD, partid care va avea cinci consilieri locali

Zilele acestea, pe scena politică locală s-a mai petrecut o mișcare, interesantă din anumite puncte de vedere, dar fără mari efecte în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

Consilierul Aron Sabo, până acum din partea Partidului Mișcarea Populară, a trecut la PSD. Astfel, social-democrații vor avea cei mai mulți consilieri, celor trei aleși în 2020 - Livia Lupu, Andrei Duran, Horațiu Zăgan - adăugându-li-se recent Liviu Davidescu, odată cu trecerea Partidului ProRomânia in corpore la PSD. Acum, a trecut și Aron Sabo la PSD. Chiar dacă nu va candida pe listele acestei formațiuni politice pentru alegerile locale, totuși, Aron Sabo va rămâne - cel puțin până în septembrie - o voce în Consiliul Local Câmpina.
Aron Sabo a participat deja la o primă acțiune în noua sa calitate politică, fiind prezent la declarația de presă prin care Grupul de Inișiativă Civică ”Spunem NU pasajului subteran!” a reacționat față de emiterea de către Primăria Câmpina a autorizației de construire pentru pasajul subteran.


29 Apr 2024 10:01 2431 vizualizari


Comentarii






70 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local pentru realizarea pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local pentru realizarea pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local pentru acest proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
106 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
152 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
707 vizualizari 16 May 2024 20:04 Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV