Conducerea CS Câmpina a solicitat acordul Comitetului Local pentru Situații de Urgență pentru redeschiderea bazinului de înot didactic

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 12 martie 2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Câmpina a decis închiderea mai multor obiective locale, printre care și bazinul de înot didactic, decizia luată având la bază prevederile ordonanțelor militare emise în perioada stării de urgență instituită din cauza pandemiei de coronavirus. A trecut starea de urgență, a trecut și prima lună din starea de alertă, multe instituții publice și-au reluat activitatea, s-au stabilit mai multe măsuri de relaxare, însă nicio veste despre bazinul de înot. Asta în condițiile în care în Monitorul Oficial al României a fost publicat un regulament care permite reluarea activității în bazinele de înot, atât pentru inițiere, cât și pentru performanță.

L-am contactat pe președintele Clubului Sportiv Câmpina, Adrian Stoican, clubul municipalității având în administrare și bazinul de înot didactic, iar acesta ne-a precizat: ”După apariția în Monitorul Oficial a regulamentului care permite redeschiderea bazinelor de înot, în cursul dimineții zilei de marți, 16 iunie, am transmis Primăriei Câmpina o adresă în acest sens. Vă reamintesc că decizia închiderii bazinului de înot didactic a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență și consider că este tot de competența CLSU să aprobe redeschiderea bazinului. Imediat ce vom avea acest accept, vom demara procedurile necesare pentru redeschiderea, în condițiile care ne vor fi comunicate, a activității la bazin”. Acum, să vedem cât de repede reacționează CLSU la solicitarea conducerii CS Câmpina în privința bazinului de înot didactic.

3949 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1982 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1984 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

829 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

164 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.