CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost amenajat spațiul verde din zona catargelor de la intrarea în Câmpina dinspre Cornu

- Actualitate -

A fost amenajat spațiul verde din zona catargelor de la intrarea în Câmpina dinspre Cornu

Cu puțină vreme în urmă, în Câmpina, administrația locală a montat catarge cu drapelul național, drapelul municipiului și cel al Uniunii Europene în apropierea principalelor intrări în oraș - scuarul de la sensul giratoriu de pe Calea Dacia / Bulevardul Nicolae Bălcescu și în zona cunoscută sub denumirea “la bazin”, în Cartierul Câmpinița, la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Siretului.

Dacă la intrarea pe Calea Dacia, unde se află un set de catarge, zona este îngrijită, nu același lucru se putea spune despre zona catargelor din Cartierul Câmpinița, o zonă neîngrijită, cu vegetație crescută, o imagine dezolantă. Acum, zona de la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Siretului a fost curățată și amenajată. ”Au fost o serie de critici, trebuie să recunoaștem că erau îndreptățite, venite atât din partea presei, cât și a cetățenilor, pe rețelele de socializare, astfel că, împreună cu o echipă de la Atelierul Sere al Primăriei, am schimbat puțin fața acelui loc, astfel încât catargele de la intrarea dinspre nord în Câmpina să fie mai bine puse în valoare. În apropiere este și un părculeț pentru copii, deci chiar trebuia să amenajăm acel loc”, ne-a declarat Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina. Ca și în alte locuri din Câmpina, de amenajarea spațiului verde s-au ocupat angajații de la Serele Municipale.


03 Nov 2019 18:30 3148 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
203 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
725 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
728 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
792 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV