Din 22 septembrie, la Câmpina va funcționa un punct de lucru al Serviciului Permise și Înmatriculări Auto

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, având în vedere prevederile Ordinului Ministrului Afacerilor Interne nr. 139/ 16.09.2020 referitor la unele măsuri organizatorice în domeniul înmatriculării vehiculelor, începând cu data de 22 septembrie 2020, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Prahova, din cadrul Instituției Prefectului, va funcționa un sediu secundar de lucru în municipiul Câmpina, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Prahova.

Punctul de lucru va funcționa în incinta Poliției Municipiului Câmpina, B-dul Culturii, nr. 14-16, parter, iar în zilele de marți și joi se vor desfășura activități specifice, după cum urmează:
- în intervalul orar 9.30 - 12.00: depunere documente în vederea înmatriculării și transcrierii vehiculelor, eliberării duplicatelor certificatelor de înmatriculare și autorizării provizorii a vehiculelor;
- în intervalul orar 12.20 - 14.30: eliberare dovezi înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare si plăci cu numere de înmatriculare, deteriorare/furt, păstrare plăci cu numere de înmatriculare, precum și eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație și a plăcilor aferente.
Accesul în incintă se va face pe baza unui bon de ordine, în vederea evitării aglomerației. Totodată, este necesar ca solicitantul să se prezinte la ghișeu cu dovada plății contravalorii certificatului de înmatriculare. La ghișeu se va încasa numerar doar contravaloarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare. Pentru cei care solicită combinații preferențiale ale numărului de înmatriculare, este necesar să verifice, în prealabil, disponibilitatea combinației dorite, pe site-ul DRPCIV, se mai arată în comunicatul Prefecturii Prahova.

9194 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Voinea L 24.09.2020 06:43 Un lucru bun
  • Pitulicea Alexandru 08.02.2021 13:14 As dori sa aflu daca in Campina se preschimba permise cat.....multumesc
  • BURCEA MARIANA 08.10.2021 12:44 Buna ziua. Am rugamintea sa imi comunicati daca la Campina se poate radia un autoturism. Multumesc.
  • Stefanica Corina 01.01.2022 06:48 La acest ghișeu se poate face și radierea unei mașini ? Soțul meu a decedat eu ca sotie pot face radierea unei masini? Multumesc
  • cord pompilia 20.03.2023 11:24 Buna ziua, Doresc sa stiu daca la Campina in cadrul sediului secundar se poate depune si dosarul pentru preschimbarea carnetului de conducere expirat, si daca da, care este programul pentru aceasta. Multumesc anticipat , astept la raspuns la adresa mail.

Actualitate

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

1147 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1461 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările: