Din 22 septembrie, la Câmpina va funcționa un punct de lucru al Serviciului Permise și Înmatriculări Auto

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, având în vedere prevederile Ordinului Ministrului Afacerilor Interne nr. 139/ 16.09.2020 referitor la unele măsuri organizatorice în domeniul înmatriculării vehiculelor, începând cu data de 22 septembrie 2020, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Prahova, din cadrul Instituției Prefectului, va funcționa un sediu secundar de lucru în municipiul Câmpina, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Prahova.

Punctul de lucru va funcționa în incinta Poliției Municipiului Câmpina, B-dul Culturii, nr. 14-16, parter, iar în zilele de marți și joi se vor desfășura activități specifice, după cum urmează:
- în intervalul orar 9.30 - 12.00: depunere documente în vederea înmatriculării și transcrierii vehiculelor, eliberării duplicatelor certificatelor de înmatriculare și autorizării provizorii a vehiculelor;
- în intervalul orar 12.20 - 14.30: eliberare dovezi înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare si plăci cu numere de înmatriculare, deteriorare/furt, păstrare plăci cu numere de înmatriculare, precum și eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație și a plăcilor aferente.
Accesul în incintă se va face pe baza unui bon de ordine, în vederea evitării aglomerației. Totodată, este necesar ca solicitantul să se prezinte la ghișeu cu dovada plății contravalorii certificatului de înmatriculare. La ghișeu se va încasa numerar doar contravaloarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare. Pentru cei care solicită combinații preferențiale ale numărului de înmatriculare, este necesar să verifice, în prealabil, disponibilitatea combinației dorite, pe site-ul DRPCIV, se mai arată în comunicatul Prefecturii Prahova.

5241 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Voinea L 24.09.2020 06:43 Un lucru bun

Actualitate

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1765 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1147 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.