CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Din 22 septembrie, la Câmpina va funcționa un punct de lucru al Serviciului Permise și Înmatriculări Auto

- Actualitate -

Din 22 septembrie, la Câmpina va funcționa un punct de lucru al Serviciului Permise și Înmatriculări Auto

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, având în vedere prevederile Ordinului Ministrului Afacerilor Interne nr. 139/ 16.09.2020 referitor la unele măsuri organizatorice în domeniul înmatriculării vehiculelor, începând cu data de 22 septembrie 2020, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Prahova, din cadrul Instituției Prefectului, va funcționa un sediu secundar de lucru în municipiul Câmpina, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Prahova.

Punctul de lucru va funcționa în incinta Poliției Municipiului Câmpina, B-dul Culturii, nr. 14-16, parter, iar în zilele de marți și joi se vor desfășura activități specifice, după cum urmează:
- în intervalul orar 9.30 - 12.00: depunere documente în vederea înmatriculării și transcrierii vehiculelor, eliberării duplicatelor certificatelor de înmatriculare și autorizării provizorii a vehiculelor;
- în intervalul orar 12.20 - 14.30: eliberare dovezi înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare si plăci cu numere de înmatriculare, deteriorare/furt, păstrare plăci cu numere de înmatriculare, precum și eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație și a plăcilor aferente.
Accesul în incintă se va face pe baza unui bon de ordine, în vederea evitării aglomerației. Totodată, este necesar ca solicitantul să se prezinte la ghișeu cu dovada plății contravalorii certificatului de înmatriculare. La ghișeu se va încasa numerar doar contravaloarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare. Pentru cei care solicită combinații preferențiale ale numărului de înmatriculare, este necesar să verifice, în prealabil, disponibilitatea combinației dorite, pe site-ul DRPCIV, se mai arată în comunicatul Prefecturii Prahova.


21 Sep 2020 18:21 9832 vizualizari


Comentarii


  • 20.03.2023 11:24 cord pompilia Buna ziua, Doresc sa stiu daca la Campina in cadrul sediului secundar se poate depune si dosarul pentru preschimbarea carnetului de conducere expirat, si daca da, care este programul pentru aceasta. Multumesc anticipat , astept la raspuns la adresa mail.
  • 01.01.2022 06:48 Stefanica Corina La acest ghișeu se poate face și radierea unei mașini ? Soțul meu a decedat eu ca sotie pot face radierea unei masini? Multumesc
  • 08.10.2021 12:44 BURCEA MARIANA Buna ziua. Am rugamintea sa imi comunicati daca la Campina se poate radia un autoturism. Multumesc.
  • 08.02.2021 13:14 Pitulicea Alexandru As dori sa aflu daca in Campina se preschimba permise cat.....multumesc
  • 24.09.2020 06:43 Voinea L Un lucru bun
1047 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
753 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
977 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4217 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV