Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina: ”Îmi doresc să candidez la funcția de primar din partea PMP sau poate chiar a unei alianțe de dreapta”

Politică (Categoria articolului)

Continuăm seria interviurilor cu liderii organizațiilor locale ai principalelor formațiuni politice, interviuri în cadrul cărora discutăm atât despre realitățile socio-politice ale momentului, pe plan local, dar și despre planurile partidelor pentru viitoarele alegeri locale, din iunie 2020. De această dată am stat de vorbă cu Adrian Pițigoi, președinte al PMP Câmpina, dar și viceprimar al municipiului Câmpina.

După cum este bine cunoscut, la nivelul municipiului Câmpina, administrația locală este condusă de o alianță formată din PNL și PMP. Despre această colaborare, dar și despre principalele proiecte pe care PMP a reușit să le impună în această alianță, Adrian Pițigoi a punctat cu o parte dintre realizările ultimilor trei ani - de la parcări, la trotuare, de la lucrările de reparații ale infrastructurii, care intră în atribuțiile postului de viceprimar, la lucrările realizate la cabinetele medicale, de la repararea scărilor din zona Bulevard-IREP, la inițiativa privind acordarea de fonduri pentru școli și licee pentru achitarea serviciului de pază, insistând pe importanța siguranței copiilor.
De asemenea, Adrian Pițigoi a vorbit despre importanța funcției politice de la nivel național pe care o deține, fiind secretar executiv al Partidului Mișcarea Populară, dar și despre întărirea echipei din Câmpina cu conducerea ProRomânia. Nu puteam să nu discutăm și despre posibila candidatură la funcția de primar al municipiului Câmpina. ”Îmi doresc să candidez la funcția de primar din partea PMP sau poate chiar din partea unei alianțe de dreapta”, a precizat Adrian Pițigoi. (video)

5786 vizualizari
15

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 • Razvan R 08.08.2019 23:33 ahahahhahahahahahahahha. omul nu vorbeste serios, nu? glumeste asa cum glumeste el de obicei, nu?
 • Adrian 09.08.2019 09:27 Succes vă susținem.
 • zote 09.08.2019 10:17 Va dorim succesuri. Asa o sa traim si noi BINNEEEEE !
 • Nicoleta 09.08.2019 15:32 Cred ca orașul are nevoie de astfel de oameni, care își fac bine treaba, fiecare pe domeniul lui. Cred ca ar merita șansa de a fi primar, poate astfel se va șterge impresia catastrofala a ultimilor 20 de ani.
 • Călin 09.08.2019 15:34 Mult succes, domnule Pițigoi!
 • Iuliana 09.08.2019 15:38 Chiar vorbeam zilele trecute despre viitorul primar. Nu știu cine va mai candida, dar sunteți singurul pe care eu și familia mea îl susținem și va așteptăm cu reparația promisa pe strada Tineretului
 • Tudor 09.08.2019 17:57 Parcul? Unde este parcul de la Soldat? Eșec total. Scările s-au dărîmat și au avut nevoie de reparații. Medicii au fost nemulțumiți de lucrări. Plombele din asfalt au sărit imediat. Ce frumos minte domnul viceprimar.
 • Alegator 10.08.2019 14:59 Lucrari de nivelul Casa Pionerului,gainareala,marea realizare este Parcul Piti-Tisi 400mii euroi ,lovitura nu gluma.Ramane in istorie .
 • Campineanul 11.08.2019 08:05 Dragi campineni, Sunt de acord cu dvs ca ne trebuie un suflu nou. Și eu m-am saturat de administrația Tiseanu, dar haideți sa nu ne lăsăm păcăliți asa ușor. Omul asta nu a făcut nimic. Nu știe administrație nici cât negru de sub unghii. Nu a confirmat nimic. Doar lansează peste tot în oraș zvonul ca nu a făcut treaba din cauza primarului. NU ȘTIE DECÂT SA DEA DIN GURA. ÎN REST ZERO. NU ESTE DECÂT O SUMA DE FACTORI: i-a acordat Tiseanu o șansă, l-a susținut cine trebuie, are bani, e baiat de bani gata... Suficient. As putea spune ca este o dezamăgire mai mare decât Tiseanu.
 • Mimi 12.08.2019 07:58 Cred ca daca ar fi avut mana libera, dl. Pitigoi ar fi facut mai multe pentru oras. Si cred ca ar merita sa mai vina si persoane mai tinere la conducerea orasului, asa ca eu il sustin, chiar si in fata lui Tiseanu. Mult succes!
 • Lorena 12.08.2019 18:16 @Campineanul - In general, nu comentez, dar... de data asta parca s-a intrecut masura. A spune despre Adrian Pitigoi ca e baiat de bani gata este fie o mare prostie, fie o manipulare grosolana. Stie toata lumea ca Adrian Pitigoi a lucrat ani multi in conducerea unei multinationale, adica spre deosebire de multi altii, inclusiv de Tiseanu sa de tine... Campineanul, Adrian Pitigoi poate justifica oricand banii pe care ii are, pentru ca i-a castigat prin munca cinstita. Tu, Campineanule, poti justifica fiecare leu pe care il ai in buzunar?!
 • Cetatean 12.08.2019 21:23 Ce pot sa spun? Comentarii si pro si contra, dar......hai sa ne uitam un pic in spate Ce a facut spre exemplu dl. Tiseanu? A stat la umbra proiectelor deja incepute de predecesorii dansului, iar dupa terminarea acestora.......o mare pauza.....nimic! Macar in parcuri si pe strazi se vede ca s-a miscat ceva la initiativa dlui vice, dar ca lucrarile sa decurga in mod eficient si in standarde, sunt altii platiti pentru asta. De ce fac receptia daca lucrarile nu sunt executate conform documentatiei? Este oare datoria dlui vice sa faca receptia tuturor lucrarilor, sau.....sunt "altii" care au aceste atributii? Medicii au fost nemultumiti de lucrari? Dar v-ati pus intrebarea cine a efectuat aceste lucrari? Cine a castigat licitatiile si ce culoare politica au? Mai intai raspundeti la aceste intrebari si apoi incepeti sa comentati. Cu respect, un cetatean!
 • Andrei 17.08.2019 18:59 Pentru Lorena: Da, n a fost baiat de bani gata Pitigoi inainte sa fie viceprimar! Acuma e, prinde bani! Prost sa fi sa nu vezi de cate ori au triplat bugetele pentru lucrari chiar si dupa ce au fost licitate, si tot prost executate. Ah, Lorena? De ce crezi ca le au marit?!?
 • Aurel 17.08.2019 19:17 Pentru Lorena si Cetatean: Ia intrebati l pe viceprimarul Pitigoi de Sirna, de Minea, de Nasa si cum bine a spus domnul Campineanu de, citez “l a sustinut cine trebuie”!
 • p.g 21.08.2019 20:53 Aveti doua posibilitati cand apar Tiseanu si Pitigoi cu alaiul-fie dati drumul la caini fie va faceti rezerva de oua si aruncati cu ele dupa balcon,unde se nimereste.Sa incasezi ditamai salariul si sa te doara undeva....si sa il mai chemi si pe Toader sa cersesti mila de la PSD.PENIBIL si mai au si excedent in cont

Politică

2065 vizualizari
10 oct. 2019 14:53

Moțiunea a trecut, Guvernul Dăncilă a picat. Ce urmează?

Moțiunea de cenzură inițiată de reprezentanții mai multor partide de Opoziție a trecut astăzi de votul parlamentarilor. Dintr-un total de 464 senatori și deputați, 399 au fost prezenți și s-au înregistrat 242 voturi valabil exprimate și trei voturi nule. Din cele valabil exprimate, 238 voturi au fost pentru demiterea Guvernului condus de Viorica Dăncilă. O victorie extrem de importantă  a Opoziției, dar și mai important este ce se va întâmpla de acum înainte.

6895 vizualizari
30 sept. 2019 10:44

PLUS Câmpina, despre profilul candidatului la Primărie: un om care să iubească orașul, să-i pese de câmpineni, să schimbe starea de spirit a comunității

11 comentarii

De câteva săptămâni, la Câmpina există comunități PLUS, adică structuri ale Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate. PLUS are o organizare atipică în teritoriu, comparativ cu celelalte partide de pe eșichierul politic românesc. Există organizație județeană, iar în localități se constituie aceste comunități, fiecare comunitate având un coordonator și un birou de conducere format din patru persoane. La Câmpina sunt patru comunități PLUS, trei deja constituite și una în curs de constituire. Care este principalul avantaj al acestui tip de organizare? Astfel, nu se va permite unui grup de oameni să preia conducerea într-o localitate și să se folosească de politică pentru propriile interese. Am stat de vorbă cu doi dintre coordonatorii PLUS de la Câmpina, Cătălin Florescu și Valentin Crețu, de la care am aflat lucruri interesante despre partidul pe care îl reprezintă. (video)

Alte stiri recente

1573 vizualizari
15 oct. 2019 11:47

Campanii de prevenție și informare ale Poliției Județene și ANIP cu ocazia Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Traficul de persoane continuă să fie un fenomen în plină evoluţie atât din punct de vedere al interesului manifestat de traficanţi, aflaţi într-o necontenită căutare de mijloace de îmbogăţire rapidă şi ilegală, cât şi, într-o manieră firească şi proporțională, al interesului manifestat de marile organisme internaţionale angrenate în contracararea acestui fenomen. Pe 18 octombrie este Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, ocazie cu care Poliția Prahova, dar și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANIP) - Centrul Regional Ploiești derulează o serie de acțiuni.

4180 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.