Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina: ”Îmi doresc să candidez la funcția de primar din partea PMP sau poate chiar a unei alianțe de dreapta”

Politică (Categoria articolului)

Continuăm seria interviurilor cu liderii organizațiilor locale ai principalelor formațiuni politice, interviuri în cadrul cărora discutăm atât despre realitățile socio-politice ale momentului, pe plan local, dar și despre planurile partidelor pentru viitoarele alegeri locale, din iunie 2020. De această dată am stat de vorbă cu Adrian Pițigoi, președinte al PMP Câmpina, dar și viceprimar al municipiului Câmpina.

După cum este bine cunoscut, la nivelul municipiului Câmpina, administrația locală este condusă de o alianță formată din PNL și PMP. Despre această colaborare, dar și despre principalele proiecte pe care PMP a reușit să le impună în această alianță, Adrian Pițigoi a punctat cu o parte dintre realizările ultimilor trei ani - de la parcări, la trotuare, de la lucrările de reparații ale infrastructurii, care intră în atribuțiile postului de viceprimar, la lucrările realizate la cabinetele medicale, de la repararea scărilor din zona Bulevard-IREP, la inițiativa privind acordarea de fonduri pentru școli și licee pentru achitarea serviciului de pază, insistând pe importanța siguranței copiilor.
De asemenea, Adrian Pițigoi a vorbit despre importanța funcției politice de la nivel național pe care o deține, fiind secretar executiv al Partidului Mișcarea Populară, dar și despre întărirea echipei din Câmpina cu conducerea ProRomânia. Nu puteam să nu discutăm și despre posibila candidatură la funcția de primar al municipiului Câmpina. ”Îmi doresc să candidez la funcția de primar din partea PMP sau poate chiar din partea unei alianțe de dreapta”, a precizat Adrian Pițigoi. (video)

5461 vizualizari
14

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 • Razvan R 08.08.2019 23:33 ahahahhahahahahahahahha. omul nu vorbeste serios, nu? glumeste asa cum glumeste el de obicei, nu?
 • Adrian 09.08.2019 09:27 Succes vă susținem.
 • zote 09.08.2019 10:17 Va dorim succesuri. Asa o sa traim si noi BINNEEEEE !
 • Nicoleta 09.08.2019 15:32 Cred ca orașul are nevoie de astfel de oameni, care își fac bine treaba, fiecare pe domeniul lui. Cred ca ar merita șansa de a fi primar, poate astfel se va șterge impresia catastrofala a ultimilor 20 de ani.
 • Călin 09.08.2019 15:34 Mult succes, domnule Pițigoi!
 • Iuliana 09.08.2019 15:38 Chiar vorbeam zilele trecute despre viitorul primar. Nu știu cine va mai candida, dar sunteți singurul pe care eu și familia mea îl susținem și va așteptăm cu reparația promisa pe strada Tineretului
 • Tudor 09.08.2019 17:57 Parcul? Unde este parcul de la Soldat? Eșec total. Scările s-au dărîmat și au avut nevoie de reparații. Medicii au fost nemulțumiți de lucrări. Plombele din asfalt au sărit imediat. Ce frumos minte domnul viceprimar.
 • Alegator 10.08.2019 14:59 Lucrari de nivelul Casa Pionerului,gainareala,marea realizare este Parcul Piti-Tisi 400mii euroi ,lovitura nu gluma.Ramane in istorie .
 • Campineanul 11.08.2019 08:05 Dragi campineni, Sunt de acord cu dvs ca ne trebuie un suflu nou. Și eu m-am saturat de administrația Tiseanu, dar haideți sa nu ne lăsăm păcăliți asa ușor. Omul asta nu a făcut nimic. Nu știe administrație nici cât negru de sub unghii. Nu a confirmat nimic. Doar lansează peste tot în oraș zvonul ca nu a făcut treaba din cauza primarului. NU ȘTIE DECÂT SA DEA DIN GURA. ÎN REST ZERO. NU ESTE DECÂT O SUMA DE FACTORI: i-a acordat Tiseanu o șansă, l-a susținut cine trebuie, are bani, e baiat de bani gata... Suficient. As putea spune ca este o dezamăgire mai mare decât Tiseanu.
 • Mimi 12.08.2019 07:58 Cred ca daca ar fi avut mana libera, dl. Pitigoi ar fi facut mai multe pentru oras. Si cred ca ar merita sa mai vina si persoane mai tinere la conducerea orasului, asa ca eu il sustin, chiar si in fata lui Tiseanu. Mult succes!
 • Lorena 12.08.2019 18:16 @Campineanul - In general, nu comentez, dar... de data asta parca s-a intrecut masura. A spune despre Adrian Pitigoi ca e baiat de bani gata este fie o mare prostie, fie o manipulare grosolana. Stie toata lumea ca Adrian Pitigoi a lucrat ani multi in conducerea unei multinationale, adica spre deosebire de multi altii, inclusiv de Tiseanu sa de tine... Campineanul, Adrian Pitigoi poate justifica oricand banii pe care ii are, pentru ca i-a castigat prin munca cinstita. Tu, Campineanule, poti justifica fiecare leu pe care il ai in buzunar?!
 • Cetatean 12.08.2019 21:23 Ce pot sa spun? Comentarii si pro si contra, dar......hai sa ne uitam un pic in spate Ce a facut spre exemplu dl. Tiseanu? A stat la umbra proiectelor deja incepute de predecesorii dansului, iar dupa terminarea acestora.......o mare pauza.....nimic! Macar in parcuri si pe strazi se vede ca s-a miscat ceva la initiativa dlui vice, dar ca lucrarile sa decurga in mod eficient si in standarde, sunt altii platiti pentru asta. De ce fac receptia daca lucrarile nu sunt executate conform documentatiei? Este oare datoria dlui vice sa faca receptia tuturor lucrarilor, sau.....sunt "altii" care au aceste atributii? Medicii au fost nemultumiti de lucrari? Dar v-ati pus intrebarea cine a efectuat aceste lucrari? Cine a castigat licitatiile si ce culoare politica au? Mai intai raspundeti la aceste intrebari si apoi incepeti sa comentati. Cu respect, un cetatean!
 • Andrei 17.08.2019 18:59 Pentru Lorena: Da, n a fost baiat de bani gata Pitigoi inainte sa fie viceprimar! Acuma e, prinde bani! Prost sa fi sa nu vezi de cate ori au triplat bugetele pentru lucrari chiar si dupa ce au fost licitate, si tot prost executate. Ah, Lorena? De ce crezi ca le au marit?!?
 • Aurel 17.08.2019 19:17 Pentru Lorena si Cetatean: Ia intrebati l pe viceprimarul Pitigoi de Sirna, de Minea, de Nasa si cum bine a spus domnul Campineanu de, citez “l a sustinut cine trebuie”!

Politică

4507 vizualizari
15 aug. 2019 11:22

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu: "Nu există motive nici să fiu arestat, nici să fiu eliminat din Primărie, nici să nu mai candidez pentru un nou mandat de primar!"

18 comentarii

Continuăm seria interviurilor cu liderii organizațiilor locale ale formațiunilor politice, de această dată cel intervievat fiind președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, primarul municipiului. PNL este partidul aflat la putere pe plan local, în alianță cu PMP, și am vrut să aflăm de la președintele liberalilor câmpineni cum a resimțit partidul rezultatele europarlamentarelor, cum funcționează alianța cu PMP, cum ar putea fi detensionată relația cu PSD în Consiliul Local, cât de... specială este colaborarea cu ALDE, dacă au început pregătirile pentru prezidențiale și dacă Horia Tiseanu se gândește la un nou mandat de primar. (video)

4244 vizualizari
06 aug. 2019 12:31

Angelica Chiriac, președintele USR Câmpina: ”Administrația câmpineană este un dezastru! Ar trebui schimbați toți!”

5 comentarii

CâmpinaTV.ro își propune pentru perioada următoare o serie de interviuri cu liderii organizațiilor locale ale principalelor formațiuni politice, în cadrul cărora vom discuta despre realitatea politico-administrativă actuală, dar și despre apropierea alegerilor locale și cum se pregătește fiecare partid în parte pentru momentul iunie 2020. Primul din seria acestor interviuri este realizat cu președintele USR Câmpina, Angelica Chiriac, și am ales această variantă pentru că, până la urmă, Alianța USR-PLUS este cea care a câștigat detașat alegerile europarlamentarele din 26 mai. Vă reamintim faptul că, la europarlamentare, Alianța USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina.

Alte stiri recente

223 vizualizari
20 aug. 2019 12:47

Peste 2 milioane de euro, valoarea echipamentelor medicale achiziționate în 2019 de Spitalul Municipal Câmpina

Din punct de vedere al investițiilor în dotarea cu aparatură medicală, 2019 este un an foarte bun pentru Spitalul Municipal Câmpina. Potrivit managerului Călin Tiu, până acum, din veniturile proprii ale spitalului, au fost achiziționate echipamente medicale extrem de necesare, la toate secțiile, în valoare de aproximativ 1 milion euro. De asemenea, este în curs de derulare achiziția altor echipamente printr-un program al Ministerului Sănătății, cu cofinanțare de 10% de la bugetul local.

306 vizualizari
20 aug. 2019 09:38

Parcul de la Soldat (rămas fără Soldat) încă nu e gata pentru efectuarea recepției tehnice

482 de zile au trecut de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului de la Soldat, rămas între timp și fără... Soldat. Lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în termen de 120 de zile și probabil că va rămâne un exemplu negativ de referință pentru investițiile din Câmpina. Luni, 19 august, în Parcul de la Soldat nu era nici picior de muncitor, asta în condițiile în care mai sunt unele lucruri de făcut, iar recepția lucrării evident că nu a fost realizată.