CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Consiliul Local Câmpina, convocat într-o ședință extraordinară pentru a lămuri mai multe litigii juridice

- Actualitate -

Consiliul Local Câmpina, convocat într-o ședință extraordinară pentru a lămuri mai multe litigii juridice

Marți, 21 noiembrie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina se va întruni într-o ședință extraordinară, în cadrul căreia consilierii vor avea de discutat trei puncte cuprinzând tot atâtea litigii în care administrația locală se află.

Nu sunt lucruri noi, CâmpinaTV.ro a mai scris despre fiecare dintre aceste subiecte în parte, dar acum, Consiliul Local Câmpina este chemat să se pronunțe asupra acestora.
Unul dintre subiecte se referă la cele patru proiecte de hotărâre privind pasajul subteran, parcarea subterană și regenerarea urbană de la suprafață, precum și asocierea cu Consiliul Județean Prahova pentru finanțarea lor. Pe marginea acestora, consilierii trebuie să ia act de prezentarea cererii de chemare în judecată formulată de Asociația Câmpina Curată și Asociația pentru Câmpina având ca obiect anularea celor patru hotărâri amintite. Vă reamintim, aceleași asociații, precum și un grup de cetățeni, au solicitat instanței suspendarea acelor hotărâri, dar instanța a respins de fiecare dată solicitarea de suspendare.
Al doilea subiect este cel privind hotărârea adoptată la precedenta ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, de la finalul lunii octombrie, privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea SC Electrocarbon SA și SC Elsid SA asupra terenurilor aparținând municipalității de pe albia râului Doftana. La acest subiect, consilierii vor avea de discutat dacă își însușesc răspunsul formulat de Primăria Câmpina la plângerea prealabilă formulată de reprezentanții celor două societăți, precum și să ia act de cererea de chemare în judecată a acelorași societăți pentru suspendarea hotărârii aflată în discuție.
Subiecte interesante, delicate, cu implicații importante, astfel că vom reveni cu informații după ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina.


19 Nov 2023 21:06 2232 vizualizari


Comentarii


  • 20.11.2023 14:39 Ion din pom Dacă în zona escavata se va da peste niște construcții istorice Câmpina va rămâne cu gaura ani de zile ca la sediul Edilconst.
  • 20.11.2023 14:26 Ileana Pasajul cea mai mare tâmpenie,pe noi nu ne-a întrebat nimeni .Primarul ce-a mai mare dezamăgire.
  • 20.11.2023 12:08 diss Timp pierdut aiurea Momentan primarul își savurează victoria iar speranța celor peste 7000 de cămpineni care au votat NU pentru această aberație nu vine decăt din prisma alegerilor din 2024.Asta dacă se trezesc cei care vor vota.Dacă nu ”spor” la treabă și să intre buldozerele în centru orașului. Scapă cine și dacă mai poate!
181 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1854 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1743 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1522 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV