CONTACT

Consiliul Local Câmpina, convocat într-o ședință extraordinară pentru a lămuri mai multe litigii juridice

- Actualitate -

Consiliul Local Câmpina, convocat într-o ședință extraordinară pentru a lămuri mai multe litigii juridice

Marți, 21 noiembrie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina se va întruni într-o ședință extraordinară, în cadrul căreia consilierii vor avea de discutat trei puncte cuprinzând tot atâtea litigii în care administrația locală se află.

Nu sunt lucruri noi, CâmpinaTV.ro a mai scris despre fiecare dintre aceste subiecte în parte, dar acum, Consiliul Local Câmpina este chemat să se pronunțe asupra acestora.
Unul dintre subiecte se referă la cele patru proiecte de hotărâre privind pasajul subteran, parcarea subterană și regenerarea urbană de la suprafață, precum și asocierea cu Consiliul Județean Prahova pentru finanțarea lor. Pe marginea acestora, consilierii trebuie să ia act de prezentarea cererii de chemare în judecată formulată de Asociația Câmpina Curată și Asociația pentru Câmpina având ca obiect anularea celor patru hotărâri amintite. Vă reamintim, aceleași asociații, precum și un grup de cetățeni, au solicitat instanței suspendarea acelor hotărâri, dar instanța a respins de fiecare dată solicitarea de suspendare.
Al doilea subiect este cel privind hotărârea adoptată la precedenta ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, de la finalul lunii octombrie, privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea SC Electrocarbon SA și SC Elsid SA asupra terenurilor aparținând municipalității de pe albia râului Doftana. La acest subiect, consilierii vor avea de discutat dacă își însușesc răspunsul formulat de Primăria Câmpina la plângerea prealabilă formulată de reprezentanții celor două societăți, precum și să ia act de cererea de chemare în judecată a acelorași societăți pentru suspendarea hotărârii aflată în discuție.
Subiecte interesante, delicate, cu implicații importante, astfel că vom reveni cu informații după ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina.


19 Nov 2023 21:06 2223 vizualizari


Comentarii






  • 20.11.2023 14:39 Ion din pom Dacă în zona escavata se va da peste niște construcții istorice Câmpina va rămâne cu gaura ani de zile ca la sediul Edilconst.
  • 20.11.2023 14:26 Ileana Pasajul cea mai mare tâmpenie,pe noi nu ne-a întrebat nimeni .Primarul ce-a mai mare dezamăgire.
  • 20.11.2023 12:08 diss Timp pierdut aiurea Momentan primarul își savurează victoria iar speranța celor peste 7000 de cămpineni care au votat NU pentru această aberație nu vine decăt din prisma alegerilor din 2024.Asta dacă se trezesc cei care vor vota.Dacă nu ”spor” la treabă și să intre buldozerele în centru orașului. Scapă cine și dacă mai poate!
88 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
466 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2540 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2061 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV