Consilierul local Liviu Briciu: ”Fără centrul cultural, Câmpina va rămâne cu evenimente de cămin cultural!”

Actualitate (Categoria articolului)

Așa cum am anunțat în articolele anterioare legate de ședința Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022, vă vom prezenta punctual unele dintre intervențiile din cadrul dezbaterilor, fie că s-a insistat asupra unor aspecte, fie că ”s-a sărit calul”, lăsându-vă dumneavoastră plăcerea să includeți declarațiile pe care noi vi le vom prezenta în ce categorie credeți de cuviință.

Astfel, una dintre intervențiile care a stârnit cele mai multe reacții a fost cea a consilierului local Liviu Briciu, la dezbaterea privind înființarea centrului cultural prin reorganizarea Casei de Cultură, Casei Tineretului, Bibliotecii Municipale și Centrului de Informare Turistică. În stilu-i ”colorat”, Liviu Briciu a spus: ”PSD a adus în discuție chestia asta cu ilegalitatea (referitor la Biblioteca Municipală, care nu are personalitate juridică, n.r.), pentru că vă convine acest sistem. Din punctul dvs. de vedere, mișcarea culturală de la Câmpina este în regulă. Indiferent de ce spuneți, părerea oamenilor din Câmpina este negativă despre mișcarea culturală. Am putea să realizăm foarte multe lucruri prin acest centru cultural, prin ridicarea ștachetei evenimentelor culturale din Câmpina, pentru că nu va putea niciodată un om care nu e pregătit să facă acest lucru să ridice nivelul acțiunilor. Și o să vedeți că și peste un an va fi la fel, cu evenimente de cămin cultural. Jucați-vă cu viața câmpinenilor și a copiilor noștri, pentru că ei pleacă de la Câmpina nu neapărat din cauza problemei economice, importantă și ea, dar și din cauza lipsei de viață culturală serioasă”. (video)

2542 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

757 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1354 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.