CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

- Actualitate -

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

Comisar șef Alexandru Gabriel Vasile este detașat la Câmpina de la Poliția Orașului Plopeni. A fost mai mulți ani cadru didactic la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr", apoi a condus Secția de Poliție Urbană nr. 1 din municipiul Ploiești, ulterior fiind împuternicit comandat al Poliției Plopeni.
Cms. Alexandru Gabriel Vasile îl va avea ca adjunct, la Câmpina, pe comisar șef Dragoș Ionescu, cel care a condus (interimar) Poliția Municipală în ultimele șase luni.
Schimbarea din fruntea Poliției Municipale Câmpina este una dintre deciziile luate în urma vizitei la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a secretarului de stat din MAI, chestor Bogdan Despescu, împreună cu prim-adjunctul Poliției Române, chestor Eduard Mirițescu.


20 May 2024 16:53 1686 vizualizari


Comentarii


219 vizualizari 19 Jun 2024 06:23 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
651 vizualizari 18 Jun 2024 19:54 Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
2079 vizualizari 17 Jun 2024 16:39 Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini realizate pe un drum din satul Melicești, comuna Telega, din Europa mileniului III.

citeste mai mult
1585 vizualizari 17 Jun 2024 16:08 Concurs de idei pentru Proiectul de arhitectură și amenajare al Complexului Urban „Steaua Română” Câmpina

Concurs de idei pentru Proiectul de arhitectură și amenajare al Complexului Urban „Steaua Română” Câmpina

În toamna acestui an, municipiul Câmpina va deveni epicentrul creativității și inovației arhitecturale. Asociația Câmpina Curată, în colaborare cu prestigioasa Universitate de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București (UAUIM), pregătește un eveniment deosebit: un concurs de idei menit să transforme fosta rafinărie "Steaua Română" într-un complex urban modern și vibrant.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV