CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"Senatorul Iulian Dumitrescu nu are nicio contribuție la achiziția și donarea echipamentelor către Spitalul Municipal, așa cum reiese din comunicatul Primăriei Câmpina"

- Actualitate -

Primăria municipiului Câmpina trimitea marți, 5 mai 2020, un comunicat de presă prin care eram informați că Spitalul Municipal Câmpina a primit un aparat de testare pentru COVID-19 și se aduceau mulțumiri Asociației "Dăruiește Aripi", "care a achiziționat acest echipament medical prin intermediul sponsorizărilor, precum și domnului senator Iulian Dumitrescu, membru al Comisiei pentru Sănătate Publică din Senat și președinte al PNL Prahova, care a făcut posibil ca această donație să aibă loc și a sprijinit dotarea Spitalului Municipal cu echipament necesar în combaterea COVID-19". Ei bine, Asociația "Dăruiește Aripi" anunță pe pagina sa de Facebook, dar și printr-un comunicat de presă că Iulian Dumitrescu nu are nicio contribuție la achiziția și donarea echipamentelor către Spitalul Municipal Câmpina.

Vă prezentăm comunicatul integral al Asociației "Dăruiește Aripi", un ONG din Constanța, care a strâns până acum, din donații, peste 200.000 euro, bani cu care s-au achiziționat echipamente și aparatură pentru 23 de spitale din țară.
"Asociația Dăruiește Aripi a achiziționat, cu sprijinul Rompetrol Well Services, pentru Spitalul Municipal Câmpina, desemnat unitate medicală să trateze pacienții cu COVID-19 la nivelul județului Prahova, mai multe echipamente medicale și de protecție în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Printre acestea, un cabinet de securitate microbiologic (un spațiu de lucru de laborator închis, ventilat, pentru a lucra în siguranță cu materiale contaminate cu agenți patogeni, care necesită un anumit nivel de biosecuritate), un aparat de testare Gmate Covid-19 și 100 de teste de coronavirus.
Dorim să comunicăm că domnul senator Iulian Dumitrescu nu are nicio contribuție la achiziția și donarea echipamentelor către Spitalul Municipal Câmpina, așa cum reiese din comunicatul de presă trimis de Primăria Municipiului Câmpina în data de 5 mai 2020.
Tot în cadrul campaniei noastre de sprijin în lupta epidemiei de coronavirus, Asociația Dăruiește Aripi a dotat și Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Ploiești cu aparatură și echipamente de protecție în valoare de peste 9.000 euro. Până la 1 mai 2020, Asociația Dăruiește Aripi a trimis către 23 de unități sanitare din România echipamente de protecție și aparatură medicală în valoare de peste 200.000 euro", se precizează în comunicatul Asociației "Dăruiește Aripi", comunicat semnat de fondatorul acestei organizații neguvernamentale, Alina Pătrăhău.
Nu credem că mai are sens să comentăm prea mult pe marginea acestei situații extrem de neplăcute, situație în care niște oameni politici își arogă merite pe care nu le au. Încercăm să înțelegem cum a fost posibil să se ajungă la așa ceva, la un asemenea gest incalificabil, pe care atât senatorul Iulian Dumitrescu, cât și primarul Horia Tiseanu ar trebui să-l explice și chiar să-și ceară scuze față de asociația menționată.


06 May 2020 09:49 8607 vizualizari



Comentarii






  • 06.05.2020 18:14 Pepe Disperare mare ,nu au ce sa mai minta,poate minciunile lor sperie virusul .Propun sa fie decorat cu o tinichea ramasa de la 8 martie.Alo usr,psd etc.chiar nu puteti face ceva? iesiti public si negati.
  • 06.05.2020 17:31 Contele Pagina de facebook a primariei Campina gazduieste cu nerusinare in continuare postarea mincinoasa in legatura cu donatia facuta de o asociatie care nu are legatura cu politicianul respectiv.Respectivul politician nu are legatura cu donatia oferita cu drag si din inima de asociatia Daruieste Aripi.Stiu,puteti prosti usor cu fake news.Mai punem o imagine si cu domnul primar sa dea bine la fraieri...cam mult o sa vina si scadenta...prietenii stiu de ce...pentru o informare corecta accesati pagina de facebook a doamnei ALINA PATRAHAU ,fondatoarea asociatiei care a facut donatia.
  • 06.05.2020 13:38 Ionuț Popescu Rușine domnule Tiseanu.! Un gest de doi lei. Mai nou Primăria creează fake news pe banii publici?
2519 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2630 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1479 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5624 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV