Cele trei proiecte depuse de Primăria Câmpina pentru finanțare prin Programul “Anghel Saligny” au fost aprobate

Actualitate (Categoria articolului)

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat, pe site-ul propriu, care sunt obiectivele de investiții aprobate pentru finanțare prin Programul Național “Anghel Saligny” în județul Prahova. Pe listă se află și cele trei proiecte depuse de Primăria Câmpina: modernizarea străzilor Voila, Orizontului și Drumul Taberei.

Ministerul va finanța, prin programul menționat, 158 de obiective de investiții din Prahova, în valoare totală de aproximativ 1,5 miliarde lei. Printre aceste proiecte și numără și cele trei depuse de Primăria Câmpina și aprobate de minister, suma totală alocată fiind de aproximativ 19 milioane de lei. Astfel, pentru modernizarea Străzii Voila (foto), Câmpina primește 7.549.061 lei, pentru modernizarea Drumului Taberei – 6.965.078 lei, iar pentru modernizarea Străzii Orizontului – 4.272.576 lei.
Urmează ca Primăria Câmpina să organizeze procedura de achiziție publică pentru proiectare și execuție, iar prima care va intra în lucru va fi Strada Voila, unde în prezent se desfășoară lucrarea de canalizare și, în același timp, se schimbă și conducta de apă, astfel încât strada să nu mai fie spartă în momentul în care la Câmpina va demara proiectul cu fonduri europene al HidroPrahova. Așa cum s-a întâmplat, de altfel, și pe Calea Doftanei când s-a introdus canalizarea, s-au înlocuit conductele de apă, apoi strada a fost asfaltată.

829 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2191 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.