CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un dar muzical deosebit - AVE MARIA, oferit la ceas de mare sărbătoare creștină de Livia Pisăliță (voce) și Sergiu Dobrescu (pian)

- Eveniment -

Așa cum v-ați obișnuit deja, la ceas de mare sărbătoare creștină, doi tineri artiști din Câmpina vă oferă prin intermediul nostru un cadou muzical special. Livia Pisăliță (16 ani, voce) și Sergiu Dobrescu (13 ani, pian) cântă pentru dumneavoastră "Ave Maria", un cântec superb, o creație din 1853 a compozitorului francez Charles Gounod, care a suprapus melodia sa peste Preludiul nr. 1 în do major al lui Johann Sebastian Bach.

Este un nou dar muzical pentru cei care iubesc arta, un cadou făcut de acești doi tineri talentați, care reprezintă o mândrie pentru Câmpina. 
Livia Pisăliță este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", iar Sergiu Dobrescu este elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială Centrală. Suntem onorați că ne-au ales din nou pentru a le transmite darul muzical către public, de Sfânta Maria. Filmarea a fost realizată la Biserica Catolică Sfântul Anton de Padova din Câmpina.


15 Aug 2023 08:30 2538 vizualizari


Comentarii


  • 15.08.2023 16:14 diss Complimenti!👏
179 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
296 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
19751 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
739 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV