Consiliul Local Câmpina a fost completat cu încă cinci consilieri

Actualitate (Categoria articolului)

Constituirea Consiliului Local Câmpina s-a făcut la data de 26 octombrie, dar într-o formulă restrânsă, din cauza numărului mare de persoane care au ales să se retragă din ducerea la îndeplinire a mandatului primit la alegerile locale. Astfel, doar 14 consilieri au constituit Consiliul Local, unul dându-și ulterior demisia. 

Pentru cele cinci posturi vacante s-a urmat procedura legală, iar în ședința extraordinară din 13 noiembrie 2020, noii consilieri lcoali au depus jurământul. Este vorba de Horațiu Zăgan (PSD), care l-a înlocuit pe Nicolae Moisescu, de Marius Anghelescu (PMP), care l-a înlocuit pe Adrian Pițigoi, este vorba de Viorica Vane, Florin Marcu și Valentin Crețu (Alianța PNL - USR-PLUS), care i-au înlocuit pe Cătălin Florescu, Rudolf Leica și Elena Albu.
Cei cinci au depus jurământul în fața colegilor săi și a reprezentanților Primăriei Câmpina, după ce secretarul general al municipiului, Tatiana Moldoveanu, a dat citire hotărârii instanței prin care au fost validați cei cinci. (video)
De asemenea, se află în desfășurare procedura pentru validarea unui nou consilier local, Noemi Ionescu, din partea Partidului Verde, care o va înlocui pe Felicia Olteanu, care a demisionat după depunerea jurământului.

3840 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2712 vizualizari
13 apr. 2021 21:00

Participare record a societății civile la o acțiune de plantare de arbori organizată de Ocolul Silvic Câmpina

În ultimii 20 de ani, nu credem să fi existat vreo acțiune de plantare de arbori a Ocolului Silvic Câmpina, care să se bucure de un asemenea succes și la care să vină un număr atât de mare de persoane, copii și adulți, deopotrivă. Au fost aproximativ 150 persoane. De fapt, dincolo de plantarea în sine, acesta a fost marele câștig al acțiunii desfășurată marți, 13 aprilie, în pădurea din apropierea Spitalului de Psihiatrie Voila.

2532 vizualizari
13 apr. 2021 12:20

O lume a frumuseții la Salonul Cleopatra din Câmpina

Salonul CLEOPATRA este o apariție nouă pe piața de profil din Câmpina, dar o apariție de senzație, care face cinste numelui pe care îl poartă. Până la urmă, de la Cleopatra, remarcabila regină a Egiptului, a pornit totul, pentru că ea nu a fost doar o figură istorică legendară, ci și un simbol al frumuseții. Istoria machiajului și a întreținerii corporale începe cu ea și ajunge până în zilele noastre, iată, la noul salon din Câmpina.

Alte stiri recente

4545 vizualizari
12 apr. 2021 21:46

O doamnă venerabilă - Ileana Goșman, din Câmpina, sărbătorită la împlinirea a 101 ani

12 Aprilie este o zi extrem de importantă în familia Goșman, din Câmpina. ”Capul familiei”, Ileana Goșman, a împlinit în acest an venerabila vârstă de 101 ani. A fost un moment emoționant, pentru că dincolo de rude și de prieteni, Ileana Goșman a primit vizita primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

3018 vizualizari
12 apr. 2021 20:45

Mesajul antidrog al elevilor de la Școala Gimnazială Centrală Câmpina

Școala Centrală Câmpina participă la Proiectul Național “Mesajul meu antidrog”, iar una dintre acțiunile din acest proiect s-a derulat în perioada  februarie-aprilie 2021, atunci când cursurile şcolare s-au desfăşurat cu prezenţă fizică a elevilor în unitatea de învățământ.