Consiliul Local Câmpina a fost completat cu încă cinci consilieri

Actualitate (Categoria articolului)

Constituirea Consiliului Local Câmpina s-a făcut la data de 26 octombrie, dar într-o formulă restrânsă, din cauza numărului mare de persoane care au ales să se retragă din ducerea la îndeplinire a mandatului primit la alegerile locale. Astfel, doar 14 consilieri au constituit Consiliul Local, unul dându-și ulterior demisia. 

Pentru cele cinci posturi vacante s-a urmat procedura legală, iar în ședința extraordinară din 13 noiembrie 2020, noii consilieri lcoali au depus jurământul. Este vorba de Horațiu Zăgan (PSD), care l-a înlocuit pe Nicolae Moisescu, de Marius Anghelescu (PMP), care l-a înlocuit pe Adrian Pițigoi, este vorba de Viorica Vane, Florin Marcu și Valentin Crețu (Alianța PNL - USR-PLUS), care i-au înlocuit pe Cătălin Florescu, Rudolf Leica și Elena Albu.
Cei cinci au depus jurământul în fața colegilor săi și a reprezentanților Primăriei Câmpina, după ce secretarul general al municipiului, Tatiana Moldoveanu, a dat citire hotărârii instanței prin care au fost validați cei cinci. (video)
De asemenea, se află în desfășurare procedura pentru validarea unui nou consilier local, Noemi Ionescu, din partea Partidului Verde, care o va înlocui pe Felicia Olteanu, care a demisionat după depunerea jurământului.

4506 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.