Cinci parlamentari prahoveni s-au înscris în PRU

Politică (Categoria articolului)

PRU este, fără îndoială, partidul vedetă al ultimelor săptămâni. Toată lumea politică vorbește despre PRU, iar PRU adună parlamentar după parlamentar. Numai din județul Prahova, un senator și patru deputați s-au înscris în PRU în ultima perioadă.

Este vorba despre senatorul independent Daniel Savu (fost PSD) și deputații: Sebastian Ghiță și Ion Eparu (ambii de la PSD), Răzvan Tănase (independent în ultima perioadă, fost PPDD, fost UNPR), Sorin Teju (de la PNL, acesta chiar ieri a confirmat oficial înscrierea în PRU). Mai avem un prahovean în partidul care îl are ca simbol pe Vlad Țepeș - fostul consilier al lui Victor Ponta, Mirel Palada. Iar lista rămâne deschisă. Asistăm deja la o avalanșă de înregimentări în Partidul România Unită (înființat în august 2014 și condus de deputatul Bogdan Diaconu), avalanșă care va continua în mod cert, mai ales în perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie.

5826 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2043 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4798 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: