CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Investițiile pe care HidroPrahova vrea să le realizeze în Câmpina, anul acesta, din fonduri proprii

- Actualitate -

Investițiile pe care HidroPrahova vrea să le realizeze în Câmpina, anul acesta, din fonduri proprii

În fiecare primăvară, conducerea operatorului de apă și canal HidroPrahova transmite administrației locale câmpinene o listă cu investițiile pe care și le propune să le realizeze din surse proprii și din fondul IID (întreținere, înlocuire, dezvoltare). Anul acesta, pe listă se află cinci investiții pentru care HidroPrahova alocă 232.000 lei fără TVA.

Este vorba despre: 
- Reabilitare decantoare orizontale şi suspensionale (Staţia de tratare Voila), surse proprii – 50.000 lei
- Reabilitare acoperiş Stație de clorinare (rezervor Muscel), surse proprii – 80.000 lei
- Înlocuire vane staţie filtre vechi (Staţia de tratare Voila), surse proprii – 40.000 lei
- Sectorizare reţea distribuţie apă (reabilitare cămine de vae, montare vane etc), surse proprii – 20.000 lei
- Planul de contorizare – achiziţie şi montaj contoare apă rece la nivel de branşament pehtru populaţie (Dn = 15-20mm), fond IID – 42.000 lei

În ceea ce privește planul de investiții din fonduri proprii propus pentru anului trecut de HidroPrahova și aprobat de Consiliul Local Câmpina, precizăm că din cele 10 lucrări stabilite, au fost realizate șase: înlocuirea conductei de distribuție a apei și a branșamentelor aferente în zona În Luncă; reabilitarea conductei de distribuție a apei pe Strada Tineretului; sectorizare rețea distribuție apă (reabilitare cămine de vane, montare vane); continuare plan de contorizare apă rece; reabilitare tronson canalizare Bd. Bălcescu, zona OMV; reabilitare conductă canalizare Aleea Cutezători. Celelalte patru investiții nerealizate în 2016 au fost incluse în programul POIM 2014-2020 (conductă distribuție apă și branșamente Strada Muncii; înlocuire conductă apă și branșamente Strada Ion Câmpineanu și Aleea Violetei; înlocuire conductă apă și branșamente Strada Țițeiului; reabilitare tronson canalizare Strada Ecaterina Teodoroiu.


24 May 2017 19:44 4355 vizualizari


Comentarii


380 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
595 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
754 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3217 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV