CONTACT

PCC o susține pe Irina Nistor la Primăria Câmpina. Pentru Consiliul Local, partidul va avea listă proprie de candidați

- Politică -

PCC o susține pe Irina Nistor la Primăria Câmpina. Pentru Consiliul Local, partidul va avea listă proprie de candidați

Adunarea Generală a Partidului Câmpina Curată (PCC) a decis astăzi să sprijine candidatura Irinei Nistor la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024. Anunțul a fost făcut de reprezentanții PCC printr-o declarație de presă, la scurt timp după încheierea Adunării Generale. Pentru Consiliul Local, PCC va avea listă proprie de candidați la alegerile locale.

Vă prezentăm în continuare declarația de presă a Partidului Câmpina Curată, semnată de președintele Rudolf Leica și citită în fața presei de vicepreședintele Lăcrămioara Bordei.

Astăzi, 9 martie 2024, s-a încheiat Adunarea Generală a Partidului Câmpina Curată. Conform ordinii de zi, am trecut în revistă acțiunile întreprinse de partidul nostru de la precedenta Adunare Generală până în prezent, am dezbătut câteva aspecte organizatorice și am discutat chestiuni legate de proiectele Partidului Câmpina Curată din Programul de Guvernare Locală 2024-2028, pe care îl vom propune câmpinenilor cât de curând.
Așa cum era de așteptat, cel mai important punct de pe ordinea de zi s-a referit la candidatura pentru funcția de Primar al Municipiului Câmpina, la alegerile locale din 9 iunie. Așa cum știti, Partidul Câmpina Curată promovează o serie de principii de care nu ne vom dezice, printre care
: principiul transparenței, comunicării și consultării publice, coeziunii sociale și al dialogului permanent. Ne dorim o administrație locală competentă, onestă, care să lucreze și să-și îndrepte necontenit eforturile în slujba câmpinenilor, adică fix a celor care mandatează primarul și consilierii locali să-i reprezinte, acordându-le votul.
Pentru că aceste principii nu se regăsesc în actul administrativ al actualei conduceri a municipiului Câmpina, ne dorim cu tărie ca triada Moldoveanu – Dobre – Prună, o structură care nu ține și nu a ținut vreodată cont de dorințele si nevoile câmpinenilor, să nu mai conducă destinele orașului nostru, după viitoarele alegeri. 
Pentru a fi siguri de împlinirea acestui deziderat, Partidul Câmpina Curată nu dorește să divizeze voturile opozanților actualei administrații și consideră că partidele de opoziție trebuie să susțină un candidat unic. Astfel, în urma unui vot consultativ realizat în rândul tuturor membrilor și susținătorilor noștri, Biroul Politic Permanent al Partidului Câmpina Curată a decis, astăzi, ca la alegerile locale din 9 iunie să o susțină pe doamna Irina Mihaela Nistor la funcția de primar al municipiului Câmpina.
Irina Mihaela Nistor este o persoană onestă, implicată și competentă, cu experiență în administrație și o viziune clară asupra viitorului municipiului nostru. Irina împărtășește o bună parte din principiile de bază ale partidului nostru și dorește să lucreze împreună cu câmpinenii, pentru Câmpina. La fel de important în decizia noastră este și faptul că, în conformitate cu cele mai recente sondaje de opinie, Irina Mihaela Nistor are prima șansă să îl învingă la alegeri pe actualului primar.
Pentru Consiliul Local, Partidul Câmpina Curată va prezenta în cel mai scurt timp lista proprie de candidați, prin care ne propunem, desigur, să obținem un număr cât mai mare de locuri în forul decizional al municipiului, pentru ca locuitorii acestui oraș să poată fi, în sfârșit, ascultați și reprezentați cu adevărat.


09 Mar 2024 19:18 2886 vizualizari


Comentarii






1361 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1602 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1721 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
2040 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV