Primele 50 locuri de veci din noul cimitir al Câmpinei vor fi disponibile din 15 decembrie

Actualitate (Categoria articolului)

Nu este un subiect tocmai plăcut, dar este unul necesar. Câmpina are o mare problemă la capitolul locuri de veci, cimitirele existente fiind deja pline. Noul cimitir, 'Lumina', din Cartierul Slobozia va fi dat în folosință parțial începând cu 15 decembrie 2016.

În prezent, se lucrează la gardul care va delimita primele două parcele ale noului cimitir şi la betonarea aleilor. 'Am depus toate documentele necesare în vederea autorizării provizorii a parcelelor A și B. În total sunt 100 de locuri de înhumare. Acum se desfășoară lucrări de parcelare şi lucrări la alei, astfel încât din 15 decembrie, cel târziu, să se poată face aici înhumări în condiții decente', ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi. (video)
Vă reamintim că lucrările la noul cimitir din Câmpina (situat în Cartierul Slobozia) sunt realizate de firma Bivasim Construct SRL Ploiești, iar costurile totale se ridică la 1.484.309 lei, fără TVA. Investiția presupune realizarea a 4.475 locuri de înhumare, trei corpuri administrative, alei interioare, o capelă, împrejmuire, poartă de acces, parcare etc.

6712 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Roby 25.11.2016 00:06 Hopa! A scapat Tiseanu haturile din mana sau isi face asta micu' de cap? Ca doar nu lasa Tiseanu pe nimeni sa ii ia fata in presa?!
  • robert adi 25.11.2016 19:45 HOOPA,iata ca politica da primele semne de revigorare economica,PRIMUL PARC INDUSTRIAL PROMIS DE TISEANU SI COOHORTA ,si cine sa fie primii 15 din POLITICA sau se trage la sorti.
  • elena 22.11.2022 14:40 Mesajul meu este ca.. oricum orice as zice eu multa lume tot dupa ”traditii” se vor lua. De ce sa platesc eu o gramada de bani pentru un loc la cimitir ? Apoi dupa ce mor sa plateasca in continuare copii mei pentru ingrijirea locului meu de veci. De ce trebuie sa ne complicam atat de mult cand putem sa stam cu banii in buzunar ? Eu prefer ca dupa ce mor sa donez organe, apoi restul sa ma faca cenusa. Cenusa ori o tine familia mai departe ori imi indeplineste dorinta sa mi se arunce cenusa acolo unde doresc eu. Asa nu mai dam bani aiurea la cimitir sa ii facem pe altii bogati...

Actualitate

1791 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1792 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

608 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

122 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.