CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Două medalii pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele de atletism pentru juniori II

- Sport -

Două medalii pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele de atletism pentru juniori II

Două medalii, una de argint și una de bronz, aceasta este zestrea sportivilor de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Campionatul Național de Atletism pentru Juniori II, care a avut loc în acest week-end la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. 

Performerul clubului câmpinean, deținătorul celor două medalii cucerite la acest concurs, a fost Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul II la aruncarea discului, cu 45.56m, și locul III la aruncarea greuității, cu 14,40m, fiind considerat un demn urmaș al multiplului campion Marius Vasile. Foarte aproape de podium, pe locul IV au încheiat concursul Serena Neață (antrenor Mihaela Marin) în proba de aruncarea suliței, cu 28,98m, și Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) în proba de săritura în lungime, cu 6,68m.
De asemenea, participări bune au mai avut Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 5 la aruncarea discului, cu 41,18m, și Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul 7 la săritura în lungime, cu 6,26m.
La finalul săptămânii viitoare, o delegație a CSS ”Constantin Istrati”, cuprinzându-i pe cei mai valoroși atleți, se va afla la Cluj-Napoca la Campionatele Internaționale de Atletism ale României.


15 Aug 2020 17:28 4194 vizualizari


Comentarii


358 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
505 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
533 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
797 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV