Două medalii pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele de atletism pentru juniori II

Sport (Categoria articolului)

Două medalii, una de argint și una de bronz, aceasta este zestrea sportivilor de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Campionatul Național de Atletism pentru Juniori II, care a avut loc în acest week-end la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. 

Performerul clubului câmpinean, deținătorul celor două medalii cucerite la acest concurs, a fost Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul II la aruncarea discului, cu 45.56m, și locul III la aruncarea greuității, cu 14,40m, fiind considerat un demn urmaș al multiplului campion Marius Vasile. Foarte aproape de podium, pe locul IV au încheiat concursul Serena Neață (antrenor Mihaela Marin) în proba de aruncarea suliței, cu 28,98m, și Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) în proba de săritura în lungime, cu 6,68m.
De asemenea, participări bune au mai avut Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 5 la aruncarea discului, cu 41,18m, și Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul 7 la săritura în lungime, cu 6,26m.
La finalul săptămânii viitoare, o delegație a CSS ”Constantin Istrati”, cuprinzându-i pe cei mai valoroși atleți, se va afla la Cluj-Napoca la Campionatele Internaționale de Atletism ale României.

4075 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2062 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.