Două medalii pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele de atletism pentru juniori II

Sport (Categoria articolului)

Două medalii, una de argint și una de bronz, aceasta este zestrea sportivilor de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Campionatul Național de Atletism pentru Juniori II, care a avut loc în acest week-end la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. 

Performerul clubului câmpinean, deținătorul celor două medalii cucerite la acest concurs, a fost Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul II la aruncarea discului, cu 45.56m, și locul III la aruncarea greuității, cu 14,40m, fiind considerat un demn urmaș al multiplului campion Marius Vasile. Foarte aproape de podium, pe locul IV au încheiat concursul Serena Neață (antrenor Mihaela Marin) în proba de aruncarea suliței, cu 28,98m, și Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) în proba de săritura în lungime, cu 6,68m.
De asemenea, participări bune au mai avut Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 5 la aruncarea discului, cu 41,18m, și Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul 7 la săritura în lungime, cu 6,26m.
La finalul săptămânii viitoare, o delegație a CSS ”Constantin Istrati”, cuprinzându-i pe cei mai valoroși atleți, se va afla la Cluj-Napoca la Campionatele Internaționale de Atletism ale României.

3576 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2018 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2669 vizualizari
01 dec. 2021 21:48

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

1 comentarii

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Alte stiri recente

199 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

809 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.