Două medalii pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele de atletism pentru juniori II

Sport (Categoria articolului)

Două medalii, una de argint și una de bronz, aceasta este zestrea sportivilor de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Campionatul Național de Atletism pentru Juniori II, care a avut loc în acest week-end la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. 

Performerul clubului câmpinean, deținătorul celor două medalii cucerite la acest concurs, a fost Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul II la aruncarea discului, cu 45.56m, și locul III la aruncarea greuității, cu 14,40m, fiind considerat un demn urmaș al multiplului campion Marius Vasile. Foarte aproape de podium, pe locul IV au încheiat concursul Serena Neață (antrenor Mihaela Marin) în proba de aruncarea suliței, cu 28,98m, și Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) în proba de săritura în lungime, cu 6,68m.
De asemenea, participări bune au mai avut Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 5 la aruncarea discului, cu 41,18m, și Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul 7 la săritura în lungime, cu 6,26m.
La finalul săptămânii viitoare, o delegație a CSS ”Constantin Istrati”, cuprinzându-i pe cei mai valoroși atleți, se va afla la Cluj-Napoca la Campionatele Internaționale de Atletism ale României.

3806 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

871 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1659 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.

Alte stiri recente

1365 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1747 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.