Accident cumplit pe DN1, în zona Florești. Este așteptat elicopterul Smurd pentru preluarea uneia dintre victime

Social (Categoria articolului)

În urmă cu câteva minute, în jurul orei 15.30, pe DN1, în apropiere de drumul spre Florești, a avut loc un accident rutier în urma căreia o persoană a murit pe loc, o altă persoană este încarcerată, iar trei persoane două au suferit răni multiple.

La locul accidentului se află poliția și mai multe echipaje de intervenție de la ISU Prahova: o autospecială, două de la descarcerare, două ambulanțe de la Smurd și patru de la Serviciul Județean de Ambulanță. Este așteptat și elicopterul Smurd pentru preluarea uneia dintre victime, un tânăr care a suferit un traumatism cranio-cerebral și multiple fracturi. Accidentul s-a produs în urma impactului deosebit de puternic dintre un autoturism care se deplasa spre Ploiești și o cisterna, încărcată cu ciment praf, care a încercat să iasă în DN1 de pe drumul dinspre Florești. Neacordarea de prioritate ar fi cauza producerii acestui accident, cel puțin asta reiese din primele cercetări. Toate victimele se aflau în autoturism. Este vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani. Vom reveni.

UPDATE - Cisterna a ieșit în DN1 dinspre Florești încercând să ajungă pe sensul de mers spre Brașov. Din păcate, doar cabina autovehiculului a ajuns pe banda spre Brașov, cisterna propriu-zisă rămânând pe celălalt sens de mers. Autoturismul care venea dinspre Bănești nu a mai putut evita impactul, asta și în condițiile unei ploi torențiale și a carosabilului umed. Elicopterul Smurd a preluat un tânăr de 21 de ani, grav rănit, celelalte persoane rănite, toate din autoturism, fiind transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Pe DN1, în zona în care s-a produs accidentul, se circulă în coloană.

18293 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ion enescu 12.08.2016 17:27 La această intrsectie este necesar a se face o pasarelă, gen ca la intrarea în Câmpina în DN 1, CNADR este dator să rezolve situația de față. .....
  • Catalin 12.08.2016 17:50 Și politia unde era,ar fi bine în loc sa stea la panda sa circule și sa vadă aceste nereguli care se fac în trafic.
  • radoi lucica 13.08.2016 22:52 urgent acolo un sens giratoriu ar salva multe vieti teren este destul oare de ce nu se face

Social

1607 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

818 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

399 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

778 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.