Accident cumplit pe DN1, în zona Florești. Este așteptat elicopterul Smurd pentru preluarea uneia dintre victime

Social (Categoria articolului)

În urmă cu câteva minute, în jurul orei 15.30, pe DN1, în apropiere de drumul spre Florești, a avut loc un accident rutier în urma căreia o persoană a murit pe loc, o altă persoană este încarcerată, iar trei persoane două au suferit răni multiple.

La locul accidentului se află poliția și mai multe echipaje de intervenție de la ISU Prahova: o autospecială, două de la descarcerare, două ambulanțe de la Smurd și patru de la Serviciul Județean de Ambulanță. Este așteptat și elicopterul Smurd pentru preluarea uneia dintre victime, un tânăr care a suferit un traumatism cranio-cerebral și multiple fracturi. Accidentul s-a produs în urma impactului deosebit de puternic dintre un autoturism care se deplasa spre Ploiești și o cisterna, încărcată cu ciment praf, care a încercat să iasă în DN1 de pe drumul dinspre Florești. Neacordarea de prioritate ar fi cauza producerii acestui accident, cel puțin asta reiese din primele cercetări. Toate victimele se aflau în autoturism. Este vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani. Vom reveni.

UPDATE - Cisterna a ieșit în DN1 dinspre Florești încercând să ajungă pe sensul de mers spre Brașov. Din păcate, doar cabina autovehiculului a ajuns pe banda spre Brașov, cisterna propriu-zisă rămânând pe celălalt sens de mers. Autoturismul care venea dinspre Bănești nu a mai putut evita impactul, asta și în condițiile unei ploi torențiale și a carosabilului umed. Elicopterul Smurd a preluat un tânăr de 21 de ani, grav rănit, celelalte persoane rănite, toate din autoturism, fiind transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Pe DN1, în zona în care s-a produs accidentul, se circulă în coloană.

16991 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ion enescu 12.08.2016 17:27 La această intrsectie este necesar a se face o pasarelă, gen ca la intrarea în Câmpina în DN 1, CNADR este dator să rezolve situația de față. .....
  • Catalin 12.08.2016 17:50 Și politia unde era,ar fi bine în loc sa stea la panda sa circule și sa vadă aceste nereguli care se fac în trafic.
  • radoi lucica 13.08.2016 22:52 urgent acolo un sens giratoriu ar salva multe vieti teren este destul oare de ce nu se face

Social

592 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2067 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.

Alte stiri recente

1216 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1499 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.