Accident cumplit pe DN1, în zona Florești. Este așteptat elicopterul Smurd pentru preluarea uneia dintre victime

Social (Categoria articolului)

În urmă cu câteva minute, în jurul orei 15.30, pe DN1, în apropiere de drumul spre Florești, a avut loc un accident rutier în urma căreia o persoană a murit pe loc, o altă persoană este încarcerată, iar trei persoane două au suferit răni multiple.

La locul accidentului se află poliția și mai multe echipaje de intervenție de la ISU Prahova: o autospecială, două de la descarcerare, două ambulanțe de la Smurd și patru de la Serviciul Județean de Ambulanță. Este așteptat și elicopterul Smurd pentru preluarea uneia dintre victime, un tânăr care a suferit un traumatism cranio-cerebral și multiple fracturi. Accidentul s-a produs în urma impactului deosebit de puternic dintre un autoturism care se deplasa spre Ploiești și o cisterna, încărcată cu ciment praf, care a încercat să iasă în DN1 de pe drumul dinspre Florești. Neacordarea de prioritate ar fi cauza producerii acestui accident, cel puțin asta reiese din primele cercetări. Toate victimele se aflau în autoturism. Este vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani. Vom reveni.

UPDATE - Cisterna a ieșit în DN1 dinspre Florești încercând să ajungă pe sensul de mers spre Brașov. Din păcate, doar cabina autovehiculului a ajuns pe banda spre Brașov, cisterna propriu-zisă rămânând pe celălalt sens de mers. Autoturismul care venea dinspre Bănești nu a mai putut evita impactul, asta și în condițiile unei ploi torențiale și a carosabilului umed. Elicopterul Smurd a preluat un tânăr de 21 de ani, grav rănit, celelalte persoane rănite, toate din autoturism, fiind transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Pe DN1, în zona în care s-a produs accidentul, se circulă în coloană.

17160 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ion enescu 12.08.2016 17:27 La această intrsectie este necesar a se face o pasarelă, gen ca la intrarea în Câmpina în DN 1, CNADR este dator să rezolve situația de față. .....
  • Catalin 12.08.2016 17:50 Și politia unde era,ar fi bine în loc sa stea la panda sa circule și sa vadă aceste nereguli care se fac în trafic.
  • radoi lucica 13.08.2016 22:52 urgent acolo un sens giratoriu ar salva multe vieti teren este destul oare de ce nu se face

Social

1932 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2417 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

141 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

1566 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția.