19 lideri ai PMP din teritoriu, demiși de conducerea partidului. Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, se va ocupa și de organizația din Dâmbovița

Politică (Categoria articolului)

Președinții a 19 organizații județene ale Partidului Mișcarea Populară au fost demiși din cauza rezultatelor slabe obținute la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului trecut. Decizia a fost luată în ședința de ieri (vineri, 10 februarie 2017) a Consiliului Național al PMP și i-a vizat pe acei lideri din județele în care scorul electoral a fost sub 5%. Nu este cazul Prahovei, organizația PMP de aici aflându-se între primele zece din țară în ceea ce privește rezultatele de la parlamentare.

În locul celor 19 lideri demiși au fost numiți președinți interimari, în general fiind vorba despre parlamentari care vor coordona organizațiile respective până la următoarele alegeri interne. Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, va conduce interimar și organizația din Dâmbovița. 
"Partidul nostru a participat pentru prima dată la alegerile parlamentare și încă de la început ne-am propus să obținem minimum 5% în fiecare județ, acesta fiind, de altfel, și pragul electroral pentru intrarea în Parlament. În Prahova am reușit să obținem un scor bun, suntem pe locul zece la nivel național într-un top al rezultatelor obținute de organizațiile Partidului Mișcarea Populară. Este normal ca acolo unde s-au înregistrat rezultate slabe să se ia și măsuri, de aceea consider corectă decizia Consiliului Național. Rolul președinților interimari este în primul rând acela de a consolida organizațiile pe care le-au preluat și apoi de a pregăti alegerile pentru o nouă conducere", ne-a declarat viceprimarul Câmpinei, Adrian Pițigoi, președinte al organizației locale a PMP și vicepreședinte la nivel județean.

6686 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

6906 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4067 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

95 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

709 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.