19 lideri ai PMP din teritoriu, demiși de conducerea partidului. Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, se va ocupa și de organizația din Dâmbovița

Politică (Categoria articolului)

Președinții a 19 organizații județene ale Partidului Mișcarea Populară au fost demiși din cauza rezultatelor slabe obținute la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului trecut. Decizia a fost luată în ședința de ieri (vineri, 10 februarie 2017) a Consiliului Național al PMP și i-a vizat pe acei lideri din județele în care scorul electoral a fost sub 5%. Nu este cazul Prahovei, organizația PMP de aici aflându-se între primele zece din țară în ceea ce privește rezultatele de la parlamentare.

În locul celor 19 lideri demiși au fost numiți președinți interimari, în general fiind vorba despre parlamentari care vor coordona organizațiile respective până la următoarele alegeri interne. Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, va conduce interimar și organizația din Dâmbovița. 
"Partidul nostru a participat pentru prima dată la alegerile parlamentare și încă de la început ne-am propus să obținem minimum 5% în fiecare județ, acesta fiind, de altfel, și pragul electroral pentru intrarea în Parlament. În Prahova am reușit să obținem un scor bun, suntem pe locul zece la nivel național într-un top al rezultatelor obținute de organizațiile Partidului Mișcarea Populară. Este normal ca acolo unde s-au înregistrat rezultate slabe să se ia și măsuri, de aceea consider corectă decizia Consiliului Național. Rolul președinților interimari este în primul rând acela de a consolida organizațiile pe care le-au preluat și apoi de a pregăti alegerile pentru o nouă conducere", ne-a declarat viceprimarul Câmpinei, Adrian Pițigoi, președinte al organizației locale a PMP și vicepreședinte la nivel județean.

6086 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1695 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2204 vizualizari
22 ian. 2021 20:51

Comunicat PSD Câmpina cu privire la preluarea terenurilor pe care se află calea ferată în interiorul municipiului

1 comentarii

Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat ne-a transmis următorul comunicat de presă, pe care îl redăm integral.

Alte stiri recente

2665 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4722 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.