Un tânăr va putea fi primarul Câmpinei pentru o zi. Înscrieri până pe 27 aprilie 2022

Social (Categoria articolului)

Pe 2 mai este Ziua Națională a Tineretului, prilej pentru Fundația Județeană pentru Tineret Prahova să lanseze o provocare - ”Reprezentant pentru o zi”, prin care tinerii pot afla din interior cum se derulează o zi din viața unui ales local sau a prefectului. În această campanie s-a înscris și municipiul Câmpina, astfel că tinerii pot aplica pentru a deveni primarul sau viceprimarul municipiului Câmpina pentru o zi și să poată participa la toate întâlnirile și ședințele pe care alesul local le are programate în acea zi.

Proiectul este o inițiativă inedită prin intermediul căreia tinerii dintr-o comunitate pot lua parte la activitățile desfășurate într-o zi obișnuită de lucru de către un ales local (prefect, președinte/ vicepreședinte Consiliul Județean, primar/viceprimar). Scopul activității este de a oferi tinerilor posibilitatea de a cunoaște în detaliu activitatea unei autorități publice. În același timp, proiectul Fundației Județene pentru Tineret vizează apropierea autorităților publice de tineri.
Activitatea se va desfășura în ziua de 2 mai, iar tinerii interesați își pot depune candidatura până pe 27 aprilie 2022, inclusiv. Organizatorii îi invită pe tineri să își prezinte cât mai creativ candidatura, motivația ei și să spună ce ar face dacă ar ocupa funcția respectivă pentru o zi.
În afara municipiului Câmpina, cu funcția de primar și viceprimar, mai participă la această provocare Instituția Prefectului (prefect și subprefect), Consiliul Județean (președinte și vicepreședinte), Primăria Blejoi (viceprimar), Primăria Bucov (primar), Primăria Urlați (primar), Primăria Sângeru (primar).
Vă reamintim că înscrierile candidaților se pot depune până miercuri, 27 aprilie, ora 15.00, iar formularul de înscriere poate fi găsit și completat aici.

1985 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Camelia 29.04.2022 10:14 👍Încurajatoare inițiative si benefice pentru tineri ! E bine sa le dam tinerilor si " o alta orientare"! Sa le arătam ca viața are si o latura care include munca, lucrul intr-o echipa,seriozitate, implicare, responsabilitate in luare unor decizii. Întotdeauna un început bun, conteaza pentru viitor! Îmi umplu inima de bucurie aceste inițiative! 👏👏👏

Social

853 vizualizari
29 feb. 2024 18:50

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează în acest an mai multe cursuri gratuite pentru șomeri

În cursul anului 2024, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează mai multe cursuri de calificare, gratuite, pentru șomeri. 

1647 vizualizari
28 feb. 2024 20:47

“Dar din inimă de copil”, o nouă ediție a Târgului de Mărțișoare organizat la Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu” Câmpina

Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina păstrează tradiția și a organizat și în acest an Târgul de Mărțișoare “Dar din inimă de copil”. Un eveniment caritabil, pentru care se mobilizează toată lumea - copii, părinți, bunici, cadre didactice. Ca în fiecare an, banii strânși la Târgul de Mărțișoare sunt donați pentru un caz umanitar.

Alte stiri recente

1267 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

550 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.