O avarie la rețeaua electrică a lăsat fără curent cartierele Câmpinița și Muscel

Social (Categoria articolului)

Timp de mai multe ore, începând de la 4.00 și până în jurul orei 10.00, o mare parte din locuitorii cartierelor Câmpinița și Muscel din municipiul Câmpina nu au avut energie electrică. Și asta din cauza unei avarii care s-a produs la linia de medie tensiune. Oamenii au sunat la dispeceratul Electrica și au aflat că societatea de distribuție a energiei electrice nu are echipaje de intervenție pe timp de noapte.

Echipele de intervenție ale FDEE Muntenia Nord (sucursală de care aparține și județul Prahova) își încep activitatea la ora 7.30. Programul se schimbă doar atunci când sunt probleme majore generate de vremea nefavorabilă, când sunt zeci de avarii în mai multe localități din cauza vreunei furtuni sau a ninsorilor abundente. De câțiva ani buni, în urma reorganizării societății Electrica, municipiul Câmpina are mult de suferit la capitolul intervenții în situații de urgență. Există doar două echipe de intervenție ale Electrica, fiecare echipă formată din doi muncitori și un șofer, pentru toată zona (Câmpina și comunele vecine, până la Brebu, Telega, Valea Doftanei, Comarnic și toată Valea Prahovei). 
În ceea ce privește avaria din această dimineață, normal că situația creată a nemulțumit locuitorii afectați, care au fost nevoiți să apeleze la lanterne și lumânări pentru a se pregăti de serviciu și pentru a-și pregăti copiii de școală. Avaria s-a produs la un cablu subteran al rețelei de medie tensiune și a fost remediată după aproximativ 6 ore. 

5478 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2630 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.