Accident pe DN1, la Băicoi. Patru mașini implicate, o femeie merge la spital

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Accidentul s-a produs, conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, atunci când un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani care circula pe direcția Câmpina - Ploiești, ar fi frânat pentru a evita o coliziune cu autoturismul din fața sa, părăsind partea carosabilă către dreapta, unde s-a răsturnat. Acesta a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare 0,38  mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia care a ajuns la spital era pasageră în acest autoturism. Imediat, în spatele acestui accident, alte două autovehicule au intrat în coliziune.
Sâmbătă după-amiază, pe DN1, la Băicoi, a avut loc un accident de circulație, pe sensul Câmpina - Ploiești.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, în accident au fost implicate patru autoturisme, cu 11 ocupanți, dintre care patru minori. Un adult și doi minori au fost asistați medical la fața locului, o femeie de 47 de ani fiind transportată de Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. ISU Prahova a deplasat la fața locului o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD, fiind prezente și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Prahova.
De asemenea, conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, traficul este restricționat pe prima bandă a sensului de mers Câmpina - Ploiești. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3760 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1047 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1823 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

679 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1740 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.