CONTACT

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

- Sport -

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Primul joc al zilei de vineri ar fi trebuit să fie între CSM București și Sporting Ghimbav. Brașovencele au ales să facă naveta, iar joi seara au plecat din Câmpina și după vreo două ore ajunseseră la... Breaza, astfel că au anunțat că nu vor mai reveni la Câmpina în ultima zi a acestui turneu. În această situație, CSM București a jucat un meci amical cu o echipă secundă a CS Câmpina, la finalul căruia a fost premiată pentru locul 5 ocupat la această competiție.
Finala mică a opus echipele CSS2 București și OK Sport Onești. Prezentate ca la meciurile din cupele europene, jucătoarele celor două echipe au oferit un meci antrenant, la capătul celor 40 de minute de joc impunându-se formația bucureșteană cu scorul de 20-9, la pauză 9-5.
Și a urmat finala, unde s-au aflat față în față cele mai bune echipe ale turneului, CS Câmpina și Transilvania Brașov. Cu o galerie minunată, un joc excelent și parcă și ceva șansă, în ultimele minute, brașovencele având patru șuturi în bară consecutive, elevele lui Daniel Vasile și Denisa Toma au câștigat finala și turneul cu scorul de 26-22, la pauză 8-10.
CS Câmpina a evoluat la acest turneu cu următorul lot: Timeea Popa, Alice Penghea, Andreea Achim - portari; Cătălina Antonie, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Ilinca Neagu, Antonia Robu, Mara Apetre, Alessia Stamate, Sonia Olteanu, Daria Tudorache, Mara Dragomir, Sofia Boacă, Iris Mareș.
Partidele acestui turneu au fost arbitrate de ploieștenii Gabriela Enache, Andreea Stoica, Mihaela Grădișteanu, Laurențiu Jugănaru, Marian Iliescu.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. La premiere au fost și lacrimi de fericire și lacrimi de supărare, o dovadă că sportivele s-au implicat și cu totții și-au dorit să fie cei mai buni. Cu acest prilej, primarul Alin Moldoveanu i-a felicitat pe toți cei implicați în organizarea și desfășurarea acestui turneu, echipele participante, câștigătorii și a anunțat că după sărbători echipa se va muta în sala de sport de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, care va fi finalizată și dată în folosință.


01 Dec 2023 19:40 3495 vizualizari


Comentarii






1796 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1993 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1660 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2179 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV