Salonul Internațional de Artă Fotografică ONIX, la a doua ediție. Vernisajul are loc pe 28 aprilie, la Casa de Cultură din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

463 de artiști fotografi din 59 de țări de pe toate continentele au trimis 6.328 lucrări la cea de-a doua ediție a Salonului ONIX organizat la Câmpina. Vernisajul ONIX 2018 va avea loc la sala mică a Casei de Cultură "Geo Bogza", pe 28 aprilie, de la ora 14.00, și vor fi expuse o parte dintre fotografiile câștigătoare la fiecare secțiune: color open, color people, monochrome open, travel, nature.

Salonul Internațional de Artă Fotografică ONIX, ca și Salonul Internațional de Fotografie Câmpina, se desfășoară sub înaltul patronaj al Societății Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society International. Inițiatorul și directorul acestor saloane de fotografie este Răzvan Băleanu, un tânăr câmpinean care, după cum am scris și cu alte ocazii, a decis să pună localitatea sa natală pe harta mondială a fotografiei. Juriul este format din personalități ale artei fotografice: Tibor Jakab, Teodor Radu Pantea și Mircea Anghel.
"Cele două saloane internaționale de arta fotografică, ONYX și CÂMPINA, organizate anual de asociația noastră, ambele aflate în 2018 la a doua ediție, au reușit să coaguleze în jurul lor un interes foarte mare din partea artiștilor fotografi din întreaga lume. Astfel, Câmpina, oraș cultural, a ajuns cunoscut pe toate continentele și putem să ne mândrim că suntem un ambasador de succes al urbei noastre. Misiunea juriului a fost dificilă, am primit 6.328 lucrări dintre care 123 vor fi premiate la cele cinci secțiuni. Mulțumim tuturor participanților pentru încrederea pe care ne-o acordă, iar pe toți cei interesați îi invităm la vernisaj, dar și pe site-ul nostru (Campinaexhibitions.net), pentru a vedea toate fotografiile acceptate și premiate și pentru a afla mai multe informații despre noi, ne-a declarat Răzvan Băleanu.

3124 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3080 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4371 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

91 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

703 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.